2777
2789
عنوان

هزینه سرویس مدارس در تعطیلات باید کسر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 32345 بازدید | 1329 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کاری ندارم ولی خب اون تایمی که میخواسته بیاد بچه مدرسه ای هارو ببره بره یه مسافر کشی کنه،بشینه خو ...

مگه همه کارگرن؟ چرا موضوع رو احساسی میکنی ما داریم منطقی حرف می‌زنیم طبق قوانین و مقرراتی که وقت سرویس گرفتن مینویسن نه چیزی که استاتر از خودش درآورده و میگه

استاتر هنوز نتونسته حرفش رو ثابت کنه 

کسی که شرایط نداره سرویس نگیره با حمل و نقل عمومی بره بیاد خیلی راحت هزینه هم نده به راننده راحت اگر اینقدر براش فشاره

والا ما دوره راهنمایی خودمون میرفتیم میومدیم با تاکسی و اتوبوس و ون و ....

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

تعطیلات رسمی؟؟؟

و غیر رسمی 

الان اگ تعطیل میکنن بانک و ادارات و دادگستری ها و غیره هم مث مدارس تعطیل میشن ، اگ راننده نباید بگیره پس اونای دیگم نباید بگیدن

هر جا به نفعتونه برمیدارید هر جا به ضررتونه ن

کاری به بحث راننده ندارمنظرم راجع به حقوق کارمندان دولت و معلمان هست این افراد حقوق شون رو دولت پردا ...

اولیا سرویس نگیرن خودشون ببرن بیارن راننده ک قسم نداده

اون چون از جیب دولته طوری نیس ولی اینجا چون پول از جیب شماس طوری شد؟؟

سرویس نگیرید 

و غیر رسمی الان اگ تعطیل میکنن بانک و ادارات و دادگستری ها و غیره هم مث مدارس تعطیل میشن ، اگ راننده ...

دو روزه همه دارن این حرفها رو میزنن استاتر مرغش یک پا داره حتی قوانین رو گذاشتن حرف حرف خودشه و کوتاه نمیاد و حتی یک عکس نمیذاره از قوانین خودش

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

و غیر رسمی الان اگ تعطیل میکنن بانک و ادارات و دادگستری ها و غیره هم مث مدارس تعطیل میشن ، اگ راننده ...

غیر رسمی خودشون تعطیل کنند البته من کلی میگم نه واسه خودمون بابت تعطیلات از مرخصی ها کم میکنن بعد تعطیلات بیشتر باشه از حقوق کسر میکنند

دو روزه همه دارن این حرفها رو میزنن استاتر مرغش یک پا داره حتی قوانین رو گذاشتن حرف حرف خودشه و کوتا ...

چون ناراحت یه قرون دوزار خودشه

بیچاره راننده ایی ک سر و کارش با ایناس

اولیا سرویس نگیرن خودشون ببرن بیارن راننده ک قسم ندادهاون چون از جیب دولته طوری نیس ولی اینجا چون پو ...

من فرزند ندارم . بحثم هم راجع به کارمندان دولت بود !

راجع به سرویس مدرسه صحبت نکردم

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

غیر رسمی خودشون تعطیل کنند البته من کلی میگم نه واسه خودمون بابت تعطیلات از مرخصی ها کم میکنن بعد تع ...

نباید بکنن

ولی چون با شما همچین کاری کردن الان تاوانش و باید راننده سرویس بده ، به اون چه مربوط