2777
2789
عنوان

هزینه سرویس مدارس در تعطیلات باید کسر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 32395 بازدید | 1333 پست
حتی روز هایی که تعطیل بود و هزینه میخاست من گفتم من باید بچم رو ببرم تا جایی چون خودم نیستم بچه خونه ...

نه بابا خبر دارم

همین راننده سرویسایی که بی انصافن و پولِ تعطیلات رو میگیرن،هزار تومن از حقشون نمیدن به کسی،ولی دوس دارن حقِ بقیه رو بخورن.

همون اینجوری نیستن یه عدشون

خدایا شکرت

آخه اکثرا این راننده هایی که من دیدم خانواده ها بچه هاشونو میسپرن دستشون قانونی و زیر نظر آموزش و پر ...

ادعاشونم گوش فلک رو کر کرده و همش خودشون رو با معلم و استاد مقایسه میکنند یکی نیست بگه فازتون چیه آخه شما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قانونی که گذاشتن این هست و نباید از اولیا به زور هزینه بگیرند

ببین اونام زندگی دارن

نمیشه گف اینجوری ، اون اینجا شاغل شده و هزینه یک ماه باید بگیره چون وقتی شغلش اینه جای دیگ ک نمیتونه بره سر کار 

نه بابا خبر دارمهمین راننده سرویسایی که بی انصافن و پولِ تعطیلات رو میگیرن،هزار تومن از حقشون نمیدن ...

خیلی اشون همینن به بچه ها همش تو سرویس هزینه ها رو یاد آوری میکنند و پیش پیش اعلام میکنند پولمون رو بریزید انقد بی ملاحظه هستند

آموزش و پرورش لابد حقوق معلم هم کم میکنه ؟!هر تعطیلاتی که باشه کلیه کارمندها حقوقشون رو دریافت میکنن ...

کاری به بحث راننده ندارم

نظرم راجع به حقوق کارمندان دولت و معلمان هست 

این افراد حقوق شون رو دولت پرداخت میکنه ‌ . نه اینکه از اولیا بگیرن بدن به این افراد

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍