2777
2789

سال پیشم اینطوری شده بودم سرما خوردم بعدش دوتاشم کیپ شده بود

الان ام ی طرفش کیپ شده گوشم دیشب کیسه آب گرم گذاشتم هر کاری کردم خوب نشد 

هیچی دیگ بدبخت شدم باید برم شستشو گوش آخه اینم خوب نی میگن ضرر داره سال  پیشم مریض شدم مجبور شدم برم

چقدر گوش درد زیاد شده منم دیشب گوش درد داشتم همسایمون میگفت بچه اش بد جور گوشش التهاب پیدا کرده خودشم چند وقت پیش گوش درد گرفته بود نکنه ویروسها جدید میزنه به گوش خدا رحم کنه

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روغن بنفشه بگیر بریز داخلش

من با ترس و لرز دفعه ی اولی ریختم

عین چاه باز کن😄 میچرخه و صدا میده و قشنگ باز میکنه

الان خوشم اومده تا یکم گرفتگی دارم میرم سراغش.

تازه من یکم سینوزیت دارم و گاهی سردرد میشم دیگه اونم نمیشم

درد نداره برای من کیپ شده دیشب ام صدای تق تق میومد از ی طرفش

پسر منم چند وقت پیش همینجور شد ویکس زدم براش میگه خوب شد . داخل گوش نزنی 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

ترشحات داخلی سرت زیاده 

منم اینجوری ام 

سالی ۲ بار میرفتم میشستم خیلی اذیت میشدم پیش دکتر داخلی میرفتم 

آخرین بار پیش دکتر گوش حلق بینی رفتم شستم الآن چندین سال دیگه گوشم کیپ نشده خداروشکر 

حتما پیش متخصص برو 

یه جوری برات میشوره ک ب پرده گوش آسیب نرسه 

اصلا هم گوش پاکن داخل سوراخ گوشت فرو نکن هیچوقت