2777
2789

در توان خودم نمیبینم بتونم انجام بدم اونم مثل آدمایی که رفتن کلی مقاله خارجی ترجمه کردن و پایان نامه عالی تحویل دادن من حتی از دفاعیه میترسم الان از استرس و فکر خوابم نمیره دیر شروع کردم دو ماه دیگه بیشتر وقت ندارم یکی نوشته بود ۱ سال طول کشیده تا بنویسه، من هیچی ننوشتم هنوز وای خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من خیلی خجالتی و استرسیم ترم اولم بعد زبانمم خوب نیست اصلا با اینکه کلاس هم رفتم ولی بچها  همه فولن 

بعد میانترممون هم شفاهیه چون درسمون عمومیه بچهای رشتهای دیگه هم هستن بعد صدا میکنه باید بریم رو سکو بخونیم ترجمه کنیم انقدر خجالت میکشم و استرس میگیرم 

نگران نباش 

من یه بار دفاع داشتم 

الان دو تا دیگه دارم و هنوز مثل بار اول استرس دارم 

به خودت برچسب خنگی نزن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

وای من خیلی خجالتی و استرسیم ترم اولم بعد زبانمم خوب نیست اصلا با اینکه کلاس هم رفتم ولی بچها همه ف ...

وای میفهممت دقیقا🤦🏻‍♀️ من ترم قبل از ارائه فرار کردم چون درس عمومی بود کلی پسر توی کلاس بود نمرشو نتونستم بگیرم

نگران نباش من یه بار دفاع داشتم الان دو تا دیگه دارم و هنوز مثل بار اول استرس دارم به خودت برچسب خنگ ...

آخه هنوز نتونستم هیچی بنویسم حس میکنم خنگم 

دفاع چی داری؟ کارشناسی یا ارشد؟

آخه هنوز نتونستم هیچی بنویسم حس میکنم خنگم دفاع چی داری؟ کارشناسی یا ارشد؟

دو تاش 

ارشد تا بهمن . دکتری ۶ ماه دیگه تا تیر باید جمع و جور باشه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

وای چجوری دوتارو باهم هندل میکنی🤦🏻‍♀️ من تو یکیش موندم

سرویس شدم

ولی از اون تیپ آدمام که تو شرایط بحران و فشار حالم بهتره 😅

توی کارشناسی داور داره یا فقط ارشد و دکترا؟ میشه برام توضیح بدی چجوریه

ارشد و دکتری داره 

کارشناسی ما داور نداشتیم 

داور هم از دانشکده ی دیگه میاد