2777
2789
عنوان

از فکر خوابم نمیبره کاش پایان نامه هیچوقت وجود نداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست
ارشد و دکتری داره کارشناسی ما داور نداشتیم داور هم از دانشکده ی دیگه میاد

کارشناسی چه سالی بودی؟ چجوری دفاع کردی؟ جلو استاد بود فقط؟

به ما گفتن پاورپوینت باید درست کنیم و دفاع کنیم 

کارشناسی چه سالی بودی؟ چجوری دفاع کردی؟ جلو استاد بود فقط؟به ما گفتن پاورپوینت باید درست کنیم و دفاع ...

کارشناسی اولم ورودی ۸۴ بودم 🤦‍♀️

کارشناسی دومم ورودی ۹۸

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارشناسی چه سالی بودی؟ چجوری دفاع کردی؟ جلو استاد بود فقط؟به ما گفتن پاورپوینت باید درست کنیم و دفاع ...

پاور که بلدی 

باید سرتیتر بزنی فقط و عکس 

روش تحقیق ارائه ندادن بهتون ؟؟؟

کارشناسیا جلوی سه تا از اساتید و مدیر گروه بود 

ارشد چهار تا از اساتیدم که یکیش مدیرگروهم بود و داور 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

پس احتمالش هس برا منم داور نباشه؟🥲

الان ارشدی یا کارشناسی ؟

اگه ارشدی که قطعا داور هست

پاور که بلدی باید سرتیتر بزنی فقط و عکس روش تحقیق ارائه ندادن بهتون ؟؟؟کارشناسیا جلوی سه تا از اساتی ...

یعنی نباید همه مطالب رو توی پاور بیارم؟ مگه نباید فقط چکیده رو توضیح بدم؟

باید از حفظ باشم؟ 

چرا روش تحقیق داشتیم ولی ارائه نداشت ک فقط مقاله تحویل دادیم 

کارشناسی دفاع داره مگه؟ من شنیده بودم نداره

گاها داره 

بعضی وقتا فقط پایان نامه رو میدی 

همسرم دفاع نداشته من داشتم 😕

گاها داره بعضی وقتا فقط پایان نامه رو میدی همسرم دفاع نداشته من داشتم 😕

خیلی زور میگه😫😫 تا چهند سال پیش خبری از دفاع و اینا نبود بعد یهو سرو کلش پیدا شد اصلا چرا باید گرافیک دفاع داشته باشه بعضی از رشته ها اصلا نداره

وای میفهممت دقیقا🤦🏻‍♀️ من ترم قبل از ارائه فرار کردم چون درس عمومی بود کلی پسر توی کلاس بود نمرشو ...

این کلاسم خیلی پسر داره بعد ازینان که همرو مسخره میکنن میخندن خیلی حال بهم زنن .

خیلی زور میگه😫😫 تا چهند سال پیش خبری از دفاع و اینا نبود بعد یهو سرو کلش پیدا شد اصلا چرا باید گرا ...

ببین این موضوع کاملا به دانشگاه و رشته ات مربوطه 

دیگه کاری ازت برنمیاد که 

تمومش کن بره خلاص شی

این کلاسم خیلی پسر داره بعد ازینان که همرو مسخره میکنن میخندن خیلی حال بهم زنن .

برای دفاع میتونی دعوت نکنی همکلاسیاتو 

خیلیا دوست دارن دعوت میکنن . نخوای نمیکنی