2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من جدیدا با اولین علایم گلودرد کلد استاپ یا اکتوکلد میخورم عالی میشه کلا علایمش می‌ره چند ساعت بعد 

همیشه آزیترومایسین می‌خوردم  اشتباه میکردم 

وایی خیلی کلد استاپ باحاله  سریع خوبم می‌کنه  فقط بدیش اینه 3 الی 4 ساعت گیج خواب میشی 

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

ببین این انفولانزا جدیدست باااااااید سه ۲-۳ باری بری دکتر تا خوب شی اما درکل ۴ تخمه بخور خیلی خوبه برات من تازه خوب شدم ۲ بار رفتم سرم زدم

هوس کردم مجرد باشم سرما بخورم مامانم ازم نکهداری کنه اجیام دورم باشن بخوابم بیدار بشم هرچی خواستم بخورم با دوست پسرمم که الان شوهرمه یکم بحث کنم باز بخوابم 🫠🫠🫠

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ببین من جدیدا با اولین علایم گلودرد کلد استاپ یا اکتوکلد میخورم عالی میشه کلا علایمش می‌ره چند ساعت ...

الکی نگوش ۳-۴ ساعت علنا یه ۷-۸ ساعت بطور موقت میمیری با کلداکس 🤣🤣🤣

اره منم همچی رو تو نتفه خفه میکنم با کلداکس ولی این یکی فرق میکنه انفولانزاش پدر کلداکسم بخوری بی فایدست

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

الکی نگوش ۳-۴ ساعت علنا یه ۷-۸ ساعت بطور موقت میمیری با کلداکس 🤣🤣🤣اره منم همچی رو تو نتفه خفه میک ...

وایییی🤣🤣🤣 کلداکس نگووو ب من نمیسازه دقیقا میمیرم🤣🤣🤣 کبد استاپ.  اکتوکلد. یا کلداکس.  یک‌دوم  رو بخوری خفه شده  

من تازه کشف کردم 😁🤌

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی