2777
2789
عنوان

شیطونه میگه🚶🏻‍♀️

129 بازدید | 24 پست

برم هرچی قرص تو خونه هست بخورم خواب ابدی برم🚶🏻‍♀️

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبدونی هرورقش چنده؟به بازماندگان رحم کن

خودم دارم میخورمشون دیگه همرو باهن بخورم تنوم شه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
ازه میدونم ولی خیلی وسوسه میکنه

بجنگ برای زندگی 

بجنگگگگ تا سرنوشت عوض کنی 

امضام  ببین 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بجنگ برای زندگی بجنگگگگ تا سرنوشت عوض کنی امضام ببین

بابا اینا همش شعاره

هرشب میخوام بخوابم میخوام بمیرم صبح پامیشم ارزو میکنم مرده بودم ولی روزمو عادی. میگذرونم و دوباره تکرار این روزا

چرت نگو این وقت شب سیسی

حیلی خستم تز شدت خستگی خوابم نمیبره

دوست دازن ی عالمه بخورم لالا تاابد

فایده نداره من با تحقیق خوردم فقط یا به هفته از حال میرفتم تو بیمارستان سرم بهم وصل بودو نفهمیدم چیشد😂🤦🏻‍♀️ بعد که مرخص شدم عوارضش شروع کرد گردنم خشک شد و لبم کج فورا رفتم اورژانس همون بیمارستان سرم زدم تموم شد بعدشم خیلی ضعیف شدم نمردم اصلا نمی ارزید 

حالا الان شوخی فان تعریف کردم داستان مال قبله یه چیزی رو فهمیدم من به هیچی اعتقاد ندارم ولی معتقدم اگه تو تقدیرت نباشه اتفاقی نمیوفته و قوی باش آدما موقع ضعف دست به این کار میزنن:)

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
بابا اینا همش شعارههرشب میخوام بخوابم میخوام بمیرم صبح پامیشم ارزو میکنم مرده بودم ولی روزمو عادی. م ...

من ک زندگیم رو هواااس 

ولی دارم میجنگممم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فایده نداره من با تحقیق خوردم فقط یا به هفته از حال میرفتم تو بیمارستان سرم بهم وصل بودو نفهمیدم چیش ...

شاید تو تقدیر نوشته با قرص