2777
2789
عنوان

شیطونه میگه🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست
منم همینطور ولی چاره چیه اومدیم که زندگی کنیم

اصلا حوصله ندارم ببین هرکاری میکنم هرتلاشی ک میکنم اخرش ب همین نقطه میرسم 

پنج سالی میشه که تحت درمانم فایده ای نداره

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید تو تقدیر نوشته با قرص

من چیزی گفتم!؟

گفتم اگه در تقدیرت نباشه بعدش به فنا میری حتی ممکنه فلج بشی یا یه سری کنترل هارو از دست بدی مثل راه رفتن هرچیزی ممکنه 

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
من ک زندگیم رو هواااس ولی دارم میجنگممم

دیگ خنثی شدم در عین حالی که میخوام بمیرم موازی زنذگیمم حلو میبرم ولی خب نمیشه نمیتون خستم از هفت صبح بیدار دیشب سه ساعت خواب اصلا نمیتونم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اصلا حوصله ندارم ببین هرکاری میکنم هرتلاشی ک میکنم اخرش ب همین نقطه میرسم پنج سالی میشه که تحت درمان ...

می‌دونم کاملا درکت میکنم اما خودکشی خیلی کار خودخواهانه‌ایه به فکر بقیه باش که اذیت میشن از نبودت

🧚‍♀

بجنگ برای زندگی بجنگگگگ تا سرنوشت عوض کنی امضام ببین

من که خواهرشوهرام نمی‌ذارن آب خوش از گلوم پایین بره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

می‌دونم کاملا درکت میکنم اما خودکشی خیلی کار خودخواهانه‌ایه به فکر بقیه باش که اذیت میشن از نبودت

بخاطر اینکه دیگران عزادار نشن باید عذاب بکشی

من که خواهرشوهرام نمی‌ذارن آب خوش از گلوم پایین بره

خیر نبینن 

خدا سرگرم خودشون کنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖