2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا نه 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 41 پست
شرایط هیچیش نیست. مردها پرنسس شدن.

دمتگرم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کمیت مهم نیست کیفیت مهمه عزیزم پنجاه نفر باشن ولی آدم باشن

آخه بعد فامیلای همسرم دعوا راه میندازن بدتر باهام در میوفتن

برا عقد ما فقط دو تا خانواده بودیم بعد عمو و زن عمو شوهرم دعوا راه انداختن که چرا مارو دعوت نکردین هر چی گفتیم خانوداگی بوده قانع نشدن 

کلا خیلی عجیبن 😐

عمه های خودم که ازشون متنفرم جلو خودم بهم میگن ایشالا سیاه بخت شی و از گریه زجه بزنی 😂الان دارم اینارو میگم نمی‌دونم بخندم گریه کنم 

لعنتی عوض شو 

🙄🙄از نظر شما مردها، عروسی و این چیزا کلا اضافی هست. چون از جیب شما میره

نه بابا شوهر من عاشق عروسیه میگه کاش میشد دوباره میگرفتم 🤣🤣🤣🤣🤣 دوست داره دوماد شه بچه م

یک عدد آواتار ساکن پاندورا یا همان سرزمین ناوی ها هستم...

بگیر بگیر بگیر

جمع و جور بگیر بیشتر تمرکز روی فرمالیته و اینا بزار

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منم از این حسودیشون میترسم وگرنه اتفاقا می‌گرفتم بسوزن ولی میترسم با حسودی و چشم زخم کار دستمون بدن

هزینه رو بزار برای چیزایی ک نمیبینن و برای اونا نیست 

مثلا فرمالیته  بدون پخش توی تالار 

تعداد کم 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

آخه بعدا رو دلت نمیمونه؟ من یه لحظه راضی میشم بعد که ویدیو های عروسی بقیع رو میبینم خیلی دلم میخواد ...

منم تا چند وقت بعد از تصمیمم خیلی مردد بودم همش فکر میکردم بعدا حسرتش رو میخورم اما هر چقدر که بیشتر میگذره بیشتر مطمئن میشم که این بهترین راهه

با مقداری از هزینه عروسی وسایل لوکس تری برای خونه ام خریدم. مقداری دیگه رو طلا گرفتم و مقداری هم کنار گذاشتم برای مسافرت خارج از کشور

ولی حتما لباس عروس میپوشم و چند تا عکس هم میگیرم

منم تا چند وقت بعد از تصمیمم خیلی مردد بودم همش فکر میکردم بعدا حسرتش رو میخورم اما هر چقدر که بیشتر ...

یعنی میخای اصلا حتی مهمونی کوچیک با خانواده ها هم نگیری ؟

لعنتی عوض شو