2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا نه 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 41 پست
به نظرم بگیره خوبه. حسرت به دلش نمی مونه

تو این شرایط اقتصادی نمیصرفه اول زندگیه کمبودهای فراوان بجاش برن اتلیه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آخه مشکل اینه توی اونام آدم حسابی پیدا نمیشه تهش چهار پنج نفری باشنمثلا یکی از خاله های همسرم ازم مت ...

پس نگیر اینجور که میبینم همه ارزوی بد میکنن واست

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این شرایط اقتصادی نمیصرفه اول زندگیه کمبودهای فراوان بجاش برن اتلیه

قبول ندارم حرفتو. عروسی یه بار هست و برای خانومها خیلی مهمه. اگه نگیره، بعدا پشیمون میشه. 

ویدیو های عروسی بقیع رو میبینم دلم میخواد 🫠 ولی چه فایده که عروسیت پر باشه از حس بد و حسودی 

ببین نگیر تا بعد تا عمر داری حسرتش رو بخوری و خودتو لعن و نفرین کنی!!!  گورباباشون بیان برن بسوزن از حسودی با نسوزن به درک مهم تویی 

اشتباه نکنی که بعد پشیمومی فایده ای نداره

یک عدد آواتار ساکن پاندورا یا همان سرزمین ناوی ها هستم...

قبول ندارم حرفتو. عروسی یه بار هست و برای خانومها خیلی مهمه. اگه نگیره، بعدا پشیمون میشه.

هرکس نظری داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

🙄🙄از نظر شما مردها، عروسی و این چیزا کلا اضافی هست. چون از جیب شما میره

ن اتفاقا الان تو این شرایط فعلی میگم 

منم دقیقا شرایطم مثل شماست خیلی خوب فکر کردم دیدم واقعا حیفه این همه هزینه کنم و کسانی رو دعوت کنم ک ...

آخه بعدا رو دلت نمیمونه؟ من یه لحظه راضی میشم بعد که ویدیو های عروسی بقیع رو میبینم خیلی دلم میخواد منم تجربه کنم

لعنتی عوض شو 

عروسی بگیر فقط با اقوام درجه یکنگیری بعدا حسرت میشه برات

آخه تو همون اقوام درجه یکن اینا 

مثلا یکی از خاله های همسرم ازم متنفره تو مراسمی منو میبینه با نفرت نگاه می‌کنه 

چون می‌خواسته شوهرم دخترش بگیره

دخترشم همش سعی داره منو کم بزنه جلو شوهرم 

آخه اینارو دعوت کنم 🙁

لعنتی عوض شو