2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا نه 🙁

313 بازدید | 41 پست

دلم عروسی میخواد ولی یدونه فامیل درست و حسابی نداریم 

اگه بگم همشون ازمون متنفرن و از ازدواج منو همسرم بشدت میسوزن و آرزو دارن جدا بشیم دروغ نگفتم 😐

الان به نظرتون با این حال عروسی بگیرم یا نه ؟

آخه واقعا دلم عروسی میخواد 🫠

اهل رفیق بازی و اینا هم نیستیم نه من نه همسرم که بگیم فقط خانواده و رفقا باشن

لعنتی عوض شو 

نگیربجاش خرج زندگیت کمبودات کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااین وضعیت اقتصادی عاقلانا نیست. 

طبق دین یه ولیمه بدین کافیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عروسی بگیر فامیلای نزدیکو دعوت کن فقط

آخه مشکل اینه توی اونام آدم حسابی پیدا نمیشه 

تهش چهار پنج نفری باشن

مثلا یکی از خاله های همسرم ازم متنفرههه چون می‌خواسته شوهرم دخترش بگیره و نگرفته

به شوهرم گفته عروسی نگیرید الکی خرج نکنین گفته طلا هم نخر 

لعنتی عوض شو 

نظر من اینه کسایی که تو شادیام بودن تو عروسیم باشن صد درصد فامیل رو دعوتی نمیدم و یه مراسم جمع جور خانواده و دوستانه میگیرم

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

همکار خوب دارین 

فامیل درجه یک و دو  هر دوطرف

دو سه تا همکار خوب پایه 

حداقل یدونه دوست دارین میشه دونفر 

سرجمع ۱۰۰ نفر یه مهمونی اروپایی قشنگ بگیرین

چشم اونا درمیاد از اینک دعوت نشدن توهم عروسیت بهترین روش گرفتی جمع جور ولی شیک باکلاس 

منم دقیقا شرایطم مثل شماست خیلی خوب فکر کردم دیدم واقعا حیفه این همه هزینه کنم و کسانی رو دعوت کنم که اصلا علاقه ای به دیدنشون ندارم بخاطر همین تصمیم گرفتم همون هزینه رو بذارم برای یه مسافرت خوب