2777
2789
عنوان

❓ اگر بخوای خودتو در پنج کلمه توصیف کنی ➕❓

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره کلا شخصتم اینجوری که همه چی بر پایه هدف ام و اراده ام هست از اطرافیانم بپرسم اکثرا منو به این جو ...

جسارتا 

با این صفات خوب

اراده و هدف، قله ای رو فتح کردید؟ 

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

جسارتا با این صفات خوباراده و هدف، قله ای رو فتح کردید؟

اگه بگم به همه هدف ها رسیدم که دروغه ولی به چند تا اره رسیدم بقیه هم در تلاش رسیدن هستم که بشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اگه بگم به همه هدف ها رسیدم که دروغه ولی به چند تا اره رسیدم بقیه هم در تلاش رسیدن هستم که بشه

ان شا الله به لطف خدا و تلاشتون به همه ی هدف هاتون برسید.

بسیار عالی، هزاران درود.🌹🍁🙏

خدا نکنه.ولی پشت اون موردی که گفتید، ظاهرا صداقت و مهربانی هست.

دقیقا

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
اره خب تو یه راستا زندگی می کنم 😃چرا اسم کاربریت آقای مفتون؟! دوست داشتی جواب بده.

مفتون یعنی واله و شیدا، مجنون، دیوانه.

کمی احساسا دیوانه ام.🥲😅🙏🌹

جدی و غرغرو بودن باهم سنخیت دارن، مهربون و زود رنجی.زیرکی رو که عالیه😅😅🫡🫡

من کلا همه اونایی که دیدن منو تو کار زمانی که در حال انجام کارم هستم میدونن چقدر جدیم 

ولی کلا تو خونه یه شخصیت دیگه دارم. مثل همه خانوما گاهی ناراحت میشم غرغرو میشم دلم میخواد هی یکی رو بچلونم با حرفام 

زیرکی هم خیلی زود متوجه میشم کی داره بهم نارو میزنه. 

شاید زیاد خوب نباشه ولی چه میشه کرد 

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

من کلا همه اونایی که دیدن منو تو کار زمانی که در حال انجام کارم هستم میدونن چقدر جدیم ولی کلا تو خون ...

خیلی هم خوبه.

اخلاق و سلیقه های متفاوت از خصوصیات هر انسانیه.

بسیار خوب😀