آقای__مفتون مدیر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 عنوان ❓ اگر بخوای خودتو در پنج کلمه توصیف کنی ➕❓ | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 48 پست ❓ اگر بخوای خودتو در پنج کلمه توصیف کنی از چه کلماتی استفاده می کنی❓دیوانه، رک، عاشق پیشه، مغرور، حساس و با نظم! لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم 1404/09/11 | 02:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 جدیدا فهمیدم ویژگی خیلی مهمی دارم که میشه پنج بار اونو تکرار کرد:احمق،احمق،احمق،احمق،احمق خدا نکنه.ولی پشت اون موردی که گفتید، ظاهرا صداقت و مهربانی هست. لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8092 لجباز! هر از گاهی کوتاه بیایید لطفا🥲 ببین لجباز بی منطق نیستم بشدت دختر منطقی ام یعنی در آزمون mbti درصد منطقم از احساسم بیشتر بود و اگه منطقی همسرم خانواده با من صحبت کردند حتما قبول میکنم با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 افسرده زودرنج مسولیت پذیر محتاط شاید مهربون محتاط محتاط! مسئولیت پذیر🫡🍁🌹 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 17208 مستقل، خلاق، پرانرژی، هدفمند،بااراده، که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 کنجکاو، یکم پررو، پرانرژی، حامی، خلاق 🦦 کنجکاوی و پر رویی باهم قابل جمعِ.🫣😁حامی و خلاق و انرژی🫡🌹🍁 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 اره زود جوش میارم ولی هیچی تو دلم نیس خودم سریع پشیمون میشم 😂و بعدش سعی میکنم مهربون برخورد کنم از ... 🙋♂️🥲🫣😅گاهی منم.ولی سعی میکنم دیکه خیلی وقتا سکوت کنم.🍁🌹 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 2032 کنجکاوی و پر رویی باهم قابل جمعِ.🫣😁 حامی و خلاق و انرژی🫡🌹🍁 نه ببین کنجکاو یعنی همه چی برام جالبه و سعی میکنم راجع بهش تحقیق کنم و بفهمم با فضولی شخصی اشتباهش نگیرپررو هم اینکه واقعا کم نمیارم و خودم میگم بچه پررو 😂 ولی میخوام باید بشه، اینم تو صحبت کردن و رفتار با بقیه نیست
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 ببین لجباز بی منطق نیستم بشدت دختر منطقی ام یعنی در آزمون mbti درصد منطقم از احساسم بیشتر بود و اگه ... یاد شعر فیض کاشانی افتادمشاهِ فرمان دِه کجا؟ دربان کجا! (میتونید سرچ کنید) لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
فرفری2002 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 2253 🙋♂️🥲🫣😅گاهی منم.ولی سعی میکنم دیکه خیلی وقتا سکوت کنم.🍁🌹 خیلی کاره خوبی میکنید در واقع بهترین کارو میکنید
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 مستقل، خلاق، پرانرژی، هدفمند،بااراده، دروداستقلال یه چیز دیگهست.ولی همه ی صفات در یک راستا هستن.🫣 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 پرحرف وسواسی لجباز مهربون رک وسواسی ها مجبورن پر حرف و رک باشن! مهربون و لجباز؟ امکانش هست😅😅 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
sobheroshan عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1442 در صورت امکان با سیاست رو با یک مثال توضیح دهید.😁🫣 توی هر موقعیتی واکنش مناسب دارمکه به نفع خودم تموم میشه شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1251 نه ببین کنجکاو یعنی همه چی برام جالبه و سعی میکنم راجع بهش تحقیق کنم و بفهمم با فضولی شخصی اشتباهش ن ... خطرناک بنظر می رسید😅😅 ( شوخی بود) بله بله متوجه شدم چی میگین.🌹🍁 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 17208 دروداستقلال یه چیز دیگهست.ولی همه ی صفات در یک راستا هستن.🫣 اره کلا شخصتم اینجوری که همه چی بر پایه هدف ام و اراده ام هست از اطرافیانم بپرسم اکثرا منو به این جور صفات که از حقم کوتاه نمیام و هرچیزی واسم جایگاه خودش داره مستقلی و..اینا میدونن که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️