2821
2789
عنوان

متاسفم

243 بازدید | 22 پست

واقعا متاسفم واسه یه عده آدم مریض...من دخترم و حتما این موضوع مهم بود واسم که اومدم تاپیک زدم...اصلا هم به نظرم بی ادبی نبود..یه موضوع کاملا رایجه بین خانوما.......متاسفم واسه کسانی که اومدن گفتن پسرم...باعث شدن تاپیکم بسته شه....حتما نیاز به کمک داشتم که اومدم اینجا....شما اگه خیلی از تاپیکم ناراحت شدین میتونستین نخونین....واقعا که ثابت کردن بعضیا که جهان سوم کجاست و هیچ وقت پیشرفت نمیکنن...متاسفم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سینه

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

اینجا همیشه یه عده واسه یه عده دیگه متاسف میشن 😐فایده ای هم ناره

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
تاپیک گذاشته بودم که سایز سینه هام کوچیکه...اگه کسی تجربه ایی داره غیر از عمل جراحی بنویسه...یه عده ...

عرق رازیانه بخور  بزرگ میشه

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

نی نی سایت پر متاسف مثل  خودتن😂😂چی پرسیده بودی که ترکید؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دقیقا ب نظرم استارتر دروغ نگفت بود کاملا مشخص بود ک سوال داشت و نیاز ب راهنمایی داشت ولی بعضیا الکی جو میدن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

عزيزم

اينجا همينجوره

جامعه ناقص هست و رشد كافي نداره و نميشه يكسري مسائل رو عنوان كرد چون خيليها متعجب ميشن و براشون تابو هست.

مثل قبايل اوليه برخورد ميكنن كه تا به حال خيلي چيزهاي دنياي متمدن رو نديدن و فكر ميكنن جادو هست! تو اين سايتم بيان يكسري مشكلات خاص براي بعضيها غيرقابل باوره و تهمت مرد بودن و ... ميزنن 

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
تاپیک گذاشته بودم که سایز سینه هام کوچیکه...اگه کسی تجربه ایی داره غیر از عمل جراحی بنویسه...یه عده ...

اینجا اسم اندامهای بدن رو نباید ببری. وگرنه اعدامی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز