2821
2789
عنوان

متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
تاپیک گذاشته بودم که سایز سینه هام کوچیکه...اگه کسی تجربه ایی داره غیر از عمل جراحی بنویسه...یه عده ...

فکر. کنم تو امضام باید علاوه بر پریود، سینه رو هم ذکر. کنم  

اینقدری که نی نی سایت تو از بین بردن قبح خیانت مردان موفق عمل کرده صدا سیما نتونسته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هییییییییییییییی وای من سینه دیگه چیه ؟سایز سینه استغفرالله؟مگه نی نی سایتی ها   این چیزا رو میدونن چیه  

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

تاپیکت رو من خوندم 

تاپیکت مشکلی نداشت

کامنت بعضیا مشکل داشت 

تو چوبش رو خوردی !

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

استارتر من خودم تو اینترنت خوندم راهی نداره جز پروتز و جراحی 

راه های دیگش بارداری و اضافه وزن

کلا ب خاطر این مساله ناراحت نباش مهم نیس خودتو باهرچیزی ک هستی دوست داشته باش

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
اینجا اسم اندامهای بدن رو نباید ببری. وگرنه اعدامی

دقیقا!اشتباه کردم اومدم اینجا...من دیدم یه سری سوال اینطوری قبلا پرسیدم...فکر کردم کسی میتونه کمک کنه......دیدم یه سری حمله کردن بهم..که پسری!!!یا این چه سوالیه!واقعا متوجه نشدم کدوم قسمت سوالم بی ادبی بود!!!اصلا شوک شدم...چرا باید پسر باشم اخه؟مگه وقت اضافه دارم پسر باشم و همچین سوالی بپرسم

دقیقا!اشتباه کردم اومدم اینجا...من دیدم یه سری سوال اینطوری قبلا پرسیدم...فکر کردم کسی میتونه ...

به دل نگیر دیگه ترکیده. ازین ب بعد حواست باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز