2821
2789
عنوان

تنبلممممم

291 بازدید | 69 پست

بچه هامن واقعانمیدونم چمه دوس دارم همش درازبکشم هیچ کاری انجام نمیدم ولی بازم احساس خستگی دارم ازخواب ک بیدارمیشم انگاریه تریلی ازروم ردشده فوق العاده بی حوصله شدم آزمایش کم خونیم دادم ولی کم خونی ندارم همه بهم میگن تنبل خب چیکارکنم که تویه بدنی گیرافتادم ک دوست داره همش بخابه کیامشکل منودارن

شاید تیرویید داری

تیرویید باعث کسلی میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ی عمره اینجوریم 😀😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

اسهال تهوع و...هم داری؟😕

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

اره شاید تیردئیدت کم کاره البته منم هملنجور بودم هستم ولی مشکلی هم ندارم...بعضی بدن ها طبیعتشون اینطوره و مال سودای زیاد بدن هستش...سردی به بدنت غلبه کرده.برو ی سر پیش طب سنتی اوکی میشی...

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...