2777
2789
عنوان

تنبلممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 69 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سرگیجه و سردرد.ضعف.احساس افسردگی هم داری؟

سرگیجه و سردردوندارم ولی باهیچکس دوس ندارم حرف بزنم فقط واسه دستشویی و غذاازاتاقم بیرون میام دوست دارم همیشه تنهاباشم

منم اینجوریم و چکاپ رفتم هیچ مشکلی نداشتم بجز ویتامین دی بشدت پایین

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
سرگیجه و سردردوندارم ولی باهیچکس دوس ندارم حرف بزنم فقط واسه دستشویی و غذاازاتاقم بیرون میام دوست دا ...

اوووو تننننننبل

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

فقط سعی کن سحرخیز باشی.منم همیشه همینجوری بودم اما از وقتی که صبح ها زود بیدارمیشم خیلی شاداب شدم.به همه کارامم میرسم.

کاش میشد برای ساعتی مُرد !آن وقت است که میفهچه کسی از نبودنت دق می‌کند،و چه کسی ذوق !دلم ساعتی مُردن می‌خواهد