2777
2789
عنوان

بچها دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 72 پست
قال الصادق علیه السلام: « إذا کانَ یومَ القِیامَةِ نَشَرَ اللهُ تَبارَکَ وَ تَعالی رَحمَتَهُ حَتَّی ...

شخصی به امام صادق (علیه السلام ) گفت : گروهی از دوستان شما گناه می کنند و می گویند به رحمت خدا امیدواریم! امام فرمود: آنها دروغ می گویند که دوست ما هستند، بلکه قومی هستند که آرزو های بی جا، آنها را به این طرف و آن طرف می کشاند. کسی که به چیزی امیدوار باشد برای رسیدن به آن کار می کند و کسی که از چیزی ترسان است از آن دوری می نماید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قال الصادق علیه السلام: « إذا کانَ یومَ القِیامَةِ نَشَرَ اللهُ تَبارَکَ وَ تَعالی رَحمَتَهُ حَتَّی ...

اینکه نباید از لطف و رحمت و مهربانی خدا ناامید بشیم درست،ولی نباید هر کار نادرستی را از روی آگاهی انجام بدیم تهش هم بگیم خدا میبخشمون ک،وقتی خدا انقد مهربونه کاش ماهم بنده های خوب و حرف گوش کنی باشیم ...

ولی ب نظرم خدا هیچوقت از حق الماس نمیگذره... الکی خودمون را گول نزنیم.

و اگه توجه کنیم ته همه گناها حق الناسی هست,غیبت ،تهمت،ربا،رشوه،پارتی بازی،دروغ ...،حتی بی حجابی

هیچی نمیشه برو بخواب

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

سلام. برگرد .... در گناه خیری نیست.

دل رو باید کنترل کرد وگرنه دل کنترل تو رو بعهده میگیره

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دلم نمیخاد حجاب داشته باشم

سیسی عب نداره

اگه میتونی بخواظر خودت شروع کن روتین نماز رو انجام بده هرمووووقع وقت داشتی

خدا خیلی مهربونه همیشه به یادش باش

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

از دیروز گیر دادی به این موضوع ول کن هم نیستیااا

عزیزم جهنم درجه بندی داره

بعد هم مثلا بعضی ها تا ابد جنهمی هستن بعضی ها یه مدت مجازات میشن

ولی خدامون الرحم الراحمینه توبه از ته دل میبخشه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خدا مهربونه. خدا میگه: من از مادر به شما مهربون ترم. آیا مادری رو سراغ داری که یه قسمتی از خونه رو ، ...

سلام عزیزم❤️

خدا یکی از ویژگی هاش بخشنده و مهربان و ویژگی دیگه اش اینکه سخت کیفر هست.

برای همین گه گاه جایی میشنویم که طرف میگه ترس از یارو ندارم اما از خدا میترسم که فلان کار و نمیکنم و...

دلم نمیخاد حجاب داشته باشم

از حجاب شروع نکن از نماز شروع کن که اساس دینه و استغفار و اشتی با امام زمان

حجابتم کم کم درست میشه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست