2777
2789
عنوان

مامانم با حرفش دلم خون کرد

228 بازدید | 6 پست

سلام مامانم به همه چی گیر میده حتی به تاریخ پریود که دست آدم نیست همیشه من تا میام یه ذره بخوابم یا شروع میکنه با. بابام حرف زدن یا تی وی می خواد ببینه همشم نفرین میکنه فحاشی میکنه بعداز خیلی وقت با ۶۰ درصد اف برند اچ اند ام گرفتم 3تومان که الان یه شلوارم نمیدن میگه چرا گرفتی تو دیگه بچه من نیستی کاش نداشتم تو را خیلیی دلم شکست ولی هیچی نگفتم خدا خودش جواب بده شبانه روز خرج میکنه تا نوبت من میشه شروع میکنه به برنامه ریزی داد و بیداد

وااااای عین مامان من همیشه واسه یه چیزی یه گیری میده 

امروز واسه نامزدم خرید میکردیم از پولایی که نامزدم بهم میده یکم پول پس انداز کرده بودم که روز مبادا لازم میشه

امروز همون پولا رو دادم گذاشت رو پول خودش واسه نامزدم خرید کردیم 

تا الان یادش نبود الان موقع خواب دیدم قیافه گرفته واسم میگم چی شده میگه آرههه منم از این به بعد پولامو ازت پنهون میکنم تو پولاتو پنهون می‌کنی 

گفتم مگه رفتم خرج خودم کردم مگه رفتم یه چیزی خوردم به تو ندادم خب گذاشتم رو پولای تو دیگه 

هزارمین کاربری 😬😬😬 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای بزرگ به قلب مادرت مهربونی بده شرایط همه همینطوره عزیزم ما مردم خیلی ناشکریم مادرت باید خدارو ...

برا یه کاشن سه تومانی گفت دخترم نیستی اون وقت من بابای دوستم۴۰۰ میلیون داد رفت کاندا امزوز بمونه اونجا خاک برسر من که زنده ام