2777
2789
عنوان

بارداری پوچ😔

71 بازدید | 10 پست

سلام تورو خدا بیاین راهنماییم کنید 

من 28شهریور آخرین پریودیم بود باردار شدم همه چیم طبیعی بود بدون هیچ عفونتی 

عدد بتام بالای بود ،824که بعد از دوهفته شد 16000

14ابان سونو واژینال دادم گفتن سن پنج هفته و دو روز و یک ساک طبیعی دیده میشه 

28ابان سونو شکمی دادم ینی دوهفته بعد تقریبا ،ولی سن جنگفتن شیش هفته و یک روز ،و ساک اندازش هفده میل بود ،ساکم توی سونوی چهاردهم آبان دوازده میل بود 

همچنین جنین چهار میل توی سونوی شکمی تشخیص دادن ،چون چربی شکم دارم چهار آذر سونو واژینال دادم که اثری از جنین نبود گفتم شاید توی شکمی اشتباه تشخیص دادن ،به هرحال کیسه زرده و ساک طبیعی بود ولی خبری از فتال پل نبود 

پنج آذر تکرار کردم واژینال همینو گفتن ،منتها گفتن هفته بعد سونو تکرار بشه ،خاستم منتظر بمونم تا هفته بعد که به لکه بینی افتادم و بدون درد ،چعار روزی هست لکه بینی خفیف و لخته های ریز دارم که خودم فک میکنم علتش سونوگرافی های متعدد بوده که رحمم حساس شده 

و همچنان بارداری که دکترا گفتن پوچه بهش امیدوارم ،دو روز دیگه میخام برم آخرین سونو 

نظرسنجی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی اوقات تخمک زیاد از حد بزرگ میشه تو روزهای آخر سیکل آزاد میشه که نزدیک به پریودی اگه بارداری تو اون تایم اتفاق بیفته به بارداری پوچ معروف که واسه هر انسان یک دفعه اتفاق میفته و درصدش یک در هزار اتفاق میفته، خودم این تجربه داشتم شاید الان ناراحت باشی ولی این روزها میگذره انشالله بارداری بعدی خدا این روزا رو جبران میکنه با یه نی نی سالم و خوشکل

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

نمی‌دونم نگار ما کل ماهو اقدام داشتیم برا بارداری اصلا روز تخمک گذاریمم نمی‌دونم 

خیلی خوشحال شدم وقتی بی بی مثبت شد کل عالمو خبر دار کردم الان حتا نمیتونم بگم قرارع چی بشه 

نمی‌دونم نگار ما کل ماهو اقدام داشتیم برا بارداری اصلا روز تخمک گذاریمم نمی‌دونم خیلی خوشحال شدم وقت ...

منم همین شرایط داشتم، ولی الان فکر می کنم خدا بهترین برنامه ریزی واسم داشته، الانم دخترم کنارم خواب تو هم با خیال راحت بخواب یه سونو دیگه بده انشالله جنین سالم باشه و اگر نه سریع برو کورتاژ کن تا عید به خودت و همسرت و تغذیت برس همسرت کاسنی بخوره و فولیک اسید، تو هم ویتامین دی و فولیک یه آزمایش اسپرم از همسرت، و یه چکاپ کلی از خودت بگیر بعد بدون فکر کردن به تخمک گذاری از 7قاعدگی شب در میون اقدام کن با توکل به خدااااااا

همون ماه اول بارداری  

منم همین شرایط داشتم، ولی الان فکر می کنم خدا بهترین برنامه ریزی واسم داشته، الانم دخترم کنارم خواب ...

خداروشکر عزیزم انشالا خدا دخترتو برات نگهداره

حکمت خدا درسته ولی صبر ما کمه،بخدا دیگه پیر شدم اینقد غصه خوردم چرا آخه برا داشتن چیزی باید اینقد اذیت بشیم 

خداروشکر عزیزم انشالا خدا دخترتو برات نگهدارهحکمت خدا درسته ولی صبر ما کمه،بخدا دیگه پیر شدم اینقد غ ...

صبور باش عزیزم  همین که باردار شدی یعنی هم خودت و هم همسرت سالم حالا اتفاقی که پیش اومده 

ماهای اول حساس تر انشالله باردار شدی زیر نظر متخصص باش حتما بهم پیام بده تا تجربیاتم بهت بگم

گلم وقتی با انتظار به دست بیاریم لذت بخش واسمون، پیر شدم نداره من خودم بعد سقط رفتم سرکار کلا خودم درگیر کردم به زندگیم رسیدم صبر اوج احترام به حکمت خدااست

صبور باش عزیزم همین که باردار شدی یعنی هم خودت و هم همسرت سالم حالا اتفاقی که پیش اومده ماهای اول ح ...

مرسی گلم بالاخره ک تسلیم حکمت خداییم ،من یچیزی شبیه معجزه دیدم که نمیشه تعریف کرد امیدوار شدم نمی‌دونم چی بشه والا 

مرسی گلم بالاخره ک تسلیم حکمت خداییم ،من یچیزی شبیه معجزه دیدم که نمیشه تعریف کرد امیدوار شدم نمی‌دو ...

انشالله آرزوهات واسط خاطره شن🌹🌹