2777
2789

ناخنکار بودم قبلا کارم گزاشتم کنار این دختره دوستم بود گفت من رفتم یجا قیمت کردم ۴ آموزش میده تو چقدر یادم میدی گفتم یک نیم ..

خودم میرفتم خونش تا جایی که میتونستم همه چیز و گفتم بهش 

مامانم زنگ میزد میگفت برگردم خونه بدش میومد 

پولمم با بدبختی بعد چندماه داد بهم 

حالا امشب پیام داده من راضی نیستم چیزی بهم یاد ندادی الان زن دوست شوهرم میاد خونمون یاد میده

میگه چرا نمی‌فهمی تو باید میشستی بالا سرم اشکالامو میگفتی

مامانش و آورد مدل بالا سرش بودم 

دختر خواهر شوهرش آورد بالا سرش بودم 

خودش یاد نمیگرفت 

پولمم نمیداد حرصی بودم ازش

طی سه ماه من پولم گرفتم 

فقط بهش ریمو یاد ندادم همین

شماره کارت فرستاده برام 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا دیگ ی تومن چی هست ک میخاد پس بگیره

یک نیم 

با بدبختی داد بهم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

محلش نده بگو من وقت گذاشتم برات تو گیجی ک یاد نگرفتی

همون

خاک تو سرش محلش نده

جوابش ندادم دق میکنه الان 

باید میگفتی خودت بیا خونه ما آموزش میدم. نباید برا آموزش میرفتی خودش دست بالا گرفته. بگو همون پولم با تاخیر و ضرر تورم دادی ،باشه جای ضرر پولم . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...