2821
2789
عنوان

خدا هست

171 بازدید | 28 پست

سلام امشب میخوام راجب خدا حرف بزنم و چندتا تذکر به هم نوع های خودم بدم اینجا....

خانوما توروخدا برا چشماتون ارزش قائل باشین برای صداتون برای وقتتون برای لمس بدنتون برای  صدا خنده هاتون ارزش قائل باشید انقد دم دستی نباشید واقعا از زن بودن خودم خسته شدم از این همه زندگی ویران شده که بدست هم نوع های خودم بوده خسته شدم....

شمایی ک بچه داری شوهر داری یا مطلقه ای اگه شوهرت یا یار قبلیت بی وفا بوده یا دوست نداشته نیا خراب شو سر زندگی بقیه!!!اگه قهری با شوهرت خونه پدرتی نیا تو زندگی مردی ک زنش قهره!!!!نیا وعده بده ک باهم باشیم مال هم باشیم بچه هامونو بزرگ کنیم!!!از خدا بترسید اون مرد حتی اگ خودش پا پیش گذاشته تو حرمت نگه دار برا دستات برا جسمت برا روحت ارزش قائل باش...میخوای خیانت کنی؟خب بکن!ولی درست انجاش بده برو با یه مجرد بپر برنامه بریز فقط زندگی خودتو خراب کن ن زندگی یک زوج دیگه رو!!!فقط یه دعا میکنم در حق زنا نجس و بی اعتمادبنفسی مثل شماها اینکه خدا طوری روسیاهتون کنه و پوزتونو ب خاک بماله که هرکی از کنارتون رد میشه تفم نندازه کف دستتون ....#خونه_خراب_کن _نباشیم

برگرفته از اتفاقاتی که بر سر زندگی یکی از اطرافیانم افتاد🙏🕊️

حالا فقط زن مقصره؟

شرمنده که گفتم خطاب ب زنا ...مرد بودم قطعا خطاب ب مردا مینویسم ...ولی این حرفتون پر حاشیه است ها؟؟زنی که بره با مرد متاهل مقصر نیست؟؟؟هم مرد هم زن ولی من خطاب ب زن گفتم و با این جمله شما حمایت غیر مستقیم از زنا فاحشه میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده که گفتم خطاب ب زنا ...مرد بودم قطعا خطاب ب مردا مینویسم ...ولی این حرفتون پر حاشیه است ها؟؟زن ...

یقینا هم مرد مقصره هم زن و هر دو خیلی بیجا کردن

اما طرف حساب فردی که بهش خیانت شده ، همسر خودشه که بهش تعهد داشته...

حالا چه اون همسر مرد باشه چه زن

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

شرمنده که گفتم خطاب ب زنا ...مرد بودم قطعا خطاب ب مردا مینویسم ...ولی این حرفتون پر حاشیه است ها؟؟زن ...

من حمایت نمیکنم از زن فاحشه ولی قطعا اگ اون مرد متعهد باشه نمیاد با این زن فاحشه 

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

یقینا هم مرد مقصره هم زن و هر دو خیلی بیجا کردناما طرف حساب فردی که بهش خیانت شده ، همسر خودشه که به ...

عزیزم وقتی تاپیکی میزنم و از بدذاتی هم جنسا خودم میگم دوحالت ببشتر نداره یا اون خانمی ک میخونه تاپیکمو موافقه که زن متاهل با هردردورنجی ک داره اگ بره تو زندگی یکی دیگه بدکاره است و فاحشه یا حالت دوم میاد با پرسش اینکه مردا چی خودشو توجیه میکنه ک دوروبرمردا متاهل میگرده چون شوهرش خیانتکاره اینم تلافی میکنه !!!!فکر کردن با گفتن اینکه مردا چی میتونن قصر در برن...بی وجودا

من حمایت نمیکنم از زن فاحشه ولی قطعا اگ اون مرد متعهد باشه نمیاد با این زن فاحشه

خدا کمکت کنه فکر کنم از شوهرت بدکینه کردی بفکرتلافی هستی ...خودتو اول ببین اگ با وجود مشکلاتت هنوز برا چشمات ارزش قائلی با صدات برا تایپ کردن تو پیامات ارزش قائلی اونوقت یک تنه بگو مردها هم مقصرن چون بحث من برمیگرده بخودم بعنوان یک زن راجب هم جنسام اظهار نظر میکنم ن جنس مخالف

هر دو طرف مقصرن

اصلا من نگفتم کی مقصره!!!!مگه شما خیانت میکنید ب شوهرتون یا تو زندکی زنی رفتین ک دارین توجیه بی اساس میکنین حرف با من با زنا بدکاره است چیکار طرفش دارم دارم میگم مااا یعنی جنس زنننننن چرا باید انقد بی وجود باشیم؟!یعنی من یا امثال من هیچ مردی نبوده در سختترین شرایط زندگی نزدیکمون بشه؟ولی وا ندادیم تقصیرم ننداختیم گردن مردا اول ب خودمون رجوع میکنیم مردها بد باشن یا خوب اول زن باید ب خودش نگاه کنه ببینه تا کجا میتونه بدذات باشه!

اصلا من نگفتم کی مقصره!!!!مگه شما خیانت میکنید ب شوهرتون یا تو زندکی زنی رفتین ک دارین توجیه بی اساس ...

من شوهرم خیانتکاره. میگم هردو مقصرن شوهرم اگه خوب بود زنا میخواستن بیان سمتش این میگفت نه مثل خیلی از مردای دیگه

ولمون کن 

من شوهرم خیانتکاره. میگم هردو مقصرن شوهرم اگه خوب بود زنا میخواستن بیان سمتش این میگفت نه مثل خیلی ا ...

فداتشم منم شوهرم خیانتکاره ولی بحثم مردا نیست!!!تاپیکم راجب همون زنه است ک افتاده با شوهرت میگم یک زن چرا باید انقد خودشو بی ارزش کنه...مرد چیه ک بخوای عفت خودتو ببری زیر سوال اخه

خدا کمکت کنه فکر کنم از شوهرت بدکینه کردی بفکرتلافی هستی ...خودتو اول ببین اگ با وجود مشکلاتت هنوز ب ...

چه ربطی داشت الان؟ 

هرکی بانظرت مخالف باشه حتما خودش اونکارس یا شوهرش اونکارو کرده؟ 

من میگم هردو  مریضن و تمام 

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

چه ربطی داشت الان؟ هرکی بانظرت مخالف باشه حتما خودش اونکارس یا شوهرش اونکارو کرده؟ من میگم هردو مری ...

فشار نخور بحث من راجب زناست اصلا کاری ب مردا ندارم بری اسمون بیای بالا اینو بدون زنی ک متاهله در حد سلام خوبی بدون اطلاع شوهرش ب مرد غریبه چت کنه خیانتکاره و فاحشه است و درواقع زن نیست یک مرده چون زن ظرافت داره عفت داره خیا داره دم دستی نیست!حالا چرا بدت میاد نمیفهمم

2790
2823
2791
2779
2792