2821
2789
عنوان

خدا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
فشار نخور بحث من راجب زناست اصلا کاری ب مردا ندارم بری اسمون بیای بالا اینو بدون زنی ک متاهله در حد ...

من فشار خوردم؟ برو از هرکی دلت میخواد بپرس اگ بهت نگفتن هردو مقصرن بیا هرچی دلت خواست بگو 

عشق مگ الکیه کسی ک عاشق زنش باشه هیچ جوره نمتونه پاهاش بلرزه  

همنیطور برعکس

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

من شوهرم خیانتکاره. میگم هردو مقصرن شوهرم اگه خوب بود زنا میخواستن بیان سمتش این میگفت نه مثل خیلی ا ...

کی گفته شوهرت خوبه یا مردا خوبن اخه🤣🤣انقد سخته قیول کنیم زنا این دوره خونه خراب کنن؟؟؟بابا بحثثثثم راجب زناست بخوام تاپیک جدا میزنم میگم مردا دارم یه  گپ خودمونی راجب زنا بدکاره میگم ک شاید دونفرشون اینجا دیدن عذاب وجدان بگیرن بخ‌ودشون بیان شما چرا میگید مردام مقصرن ...بابا اصلا بحثم مرررد یا جنس نر نیس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من فشار خوردم؟ برو از هرکی دلت میخواد بپرس اگ بهت نگفتن هردو مقصرن بیا هرچی دلت خواست بگو عشق مگ الک ...

یا ابلفضل میگممممم من یکبارم نگفتم مرد مقصر نیست یا مقصر هست چیکار مرد دارم!!!!! میگم اهایییی همجنسا خودممممم دستم ب دامنتون چون اینجا میتونم با شما ک همجنسمید حرف بزنممممم از کجا مرد بیارم بفهمونم بهشون مقصرن اخه😐🤣🤣

آها

اصلا مقصر صددرصد مردها هستن دارم میگم اون زنی ک میوفته با مرد یک درصد زن باشه اعتمادبنفس داشته باشه ک نرینه تو زندگی بقیه زنا دارم اطرافم ک زنا هستن هشدار میدم میگم ببینید مردها اصلا خراب دوعالم شما چرا انقد عزت نفستون پایین اوردین دم دستی شدین حرفم همین بود از اول عزیزم تاپیکمم بخون اسمی از مرد یا مقایسه با زن نیاوردم

اصلا مقصر صددرصد مردها هستن دارم میگم اون زنی ک میوفته با مرد یک درصد زن باشه اعتمادبنفس داشته باشه ...

اوکی متوجه شدم ولی حتما یه تایپکم برا مردا بزن با یه نفر نیستن ک دوسه نفرو همزمان دارن 

قدیم برا زن خرابا میگفتن که عشوه میکردن و مردان دنبالشون میکردن🤦

والا عزیزم نمیخوام راجب مردا بگم ولی زنا عشوه هم نکنن مردا دنبالشونن فقط‌موندم چرا باید بیان زندگی یکی رو خراب کنن این همه مجرد ریخته تو دنیا با مجردش بپرن

قدیم برا زن خرابا میگفتن که عشوه میکردن و مردان دنبالشون میکردن🤦

اره دیگ اونی ک ک و نش میخاره دنبال همین چیزاهست مردو بکشونه سمتش ولی کاش با یه مرد زنو بچه دارنکنه ولی خب مکافات خونه همین دنیاس

اره دیگ اونی ک ک و نش میخاره دنبال همین چیزاهست مردو بکشونه سمتش ولی کاش با یه مرد زنو بچه دارنکنه و ...

ببین زن میشناسم بچه هفت ساله داشته شوهر داشته شاغل بوده میومده میرفته تو رابطه با مردا متاهل همکارش زندگیشونو خراب میکرده تهشم خودش طلاق نگرفته ...فکر کن انقد یک زن خودشو بی ارزش کنه

اوکی متوجه شدم ولی حتما یه تایپکم برا مردا بزن با یه نفر نیستن ک دوسه نفرو همزمان دارن

مردا با تاپیک درست نمیشن دودسته اند یا ذاتشون خرابه تا ابدم خراب میمونن یا ذاتشون درسته هیچووقتم سمت این چیزا نمیرن ولی زنا همه ذاتشون درسته فقط یکم سختشون میشه خیانت میبینن یا کم محبتی یا هرمشکلی تبدیل ب دودسته میشن یا خیانتکار و هرزه میشن یا بیخیال و قرصی و روانی میشن

2790
2823
2791
2779
2792