2777
2789
عنوان

باشگاه

72 بازدید | 13 پست

دوستان من باشگاه میرم مدت زیادیه و اینم بگم من تو باشگاه اصلاً صحبت نمی‌کنم و رفتارم جدی و خشک هست کلا و درونگرا هستم بعد یکی از بچه‌های کلاس چند وقت پیش ورداشت بهم گفت تو ترسناکی بچه‌ها ازت میترسن با خنده میگفت و می‌گفت به مسخره راز موفقیت چیه خاستم بدونم کارش درست بوده و بهترین جواب ب همچین کسی چیه شما بودین چی میگفتین در جهت دفاع از خودتون که بشینه سرجاش ، اینم بگم من تو باشگاه خدا شاهده با هیچکس کاری ندارم و سرم به کارم خودم گرمه و سرم تو لاک خودمه و هیچ آسیبی از طرف من به اونها نرسیده 

و بنظر شما ساکت بودن و کم حرف بودن و یکم جدی بودن جرمه ؟ جنایته ؟ خوب نیست ؟ خوبه یا بده 

نه عزیزم هرجور راحتی باشمنم همینم بهم میگن ساکتو فلان خب اومدیم باشگاه ورزش کنیم دیگه محل دوستیبابی ...

آره دقیقاً منم نظرم همینه باشگاه محل دوستیابی نیست که ما باهمه صمیمی و دوست بشیم یک محیط ورزشی هست و همه هم برای ورزش کردن میان طبیعتاً ن چیز دیگ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقاً منم نظرم همینه باشگاه محل دوستیابی نیست که ما باهمه صمیمی و دوست بشیم یک محیط ورزشی هست و ...

دقیقااا منم واقعن خوشم نمیاد وسط ورزش داد میزنن شوخی و خنده 

چون شاید یکی اومده اونجا آرامش بگیره..

حداقل با هم حرف بزنن به آدم گیر ندن

اونم به شما اینطوری گفته احتمالن میخواسته دوستت بشه

نه عزیزم هرجور راحتی باشمنم همینم بهم میگن ساکتو فلان خب اومدیم باشگاه ورزش کنیم دیگه محل دوستیبابی ...

توقع دارند باهاشون خیلی گرم بگیرم و صحبت کنم و خیلی دوستانه رفتار کنم اما بنده متاسفانه درونگرا هستم تا حدودی 

منم مثل شمابنظرم مشکلی هم نداره

بعدم من وسط ورزش واقعا نمیتونم صحبت کنم اون لحظه آنقدر ضربان قلب بالاست وتند تند میزنه والا نفسمون هم بالا نمیاد چه برسه که بتونم صحبت کنم فقط قبل و یا بعد ورزش میشه صحبت کرد درحین ورزش واقعا نمیشه 

آره منم همینطوراونا خیلی اجتماعین

الان جامعه متاسفانه بخاطر عقل و فهم پایین بعضی‌ها البته و آگاهی و سواد پایین آدمهای درونگرا رو پس می‌زنند ، عموماً مردم از آدمهای به اصطلاح اجتماعی و خوش مشرب و خونگرم و بگو و بخندی خوششون میاد یکی که بدبخت یکم کم حرف باشه و درونگرا ذهنیت منفی بهش دارند و فکر می‌کنند عمدا کم صحبت میکنه والا بخدا که عمدی نیست بعضی‌ها اخلاقشون اینه ذاتا اروم و کم حرف هستن اینکه جرم نیست جنایت نیست فقط یک تیپ شخصیتی هست بعضی‌ها فهمی از درون‌گرایی ندارند و افراد درونگرا رو متهم می‌کنند به اجتماعی نبودن و مغرور بودن و سرد بودن درحالیکه اینجور نیست خدا شاهده.