دوستان من باشگاه میرم مدت زیادیه و اینم بگم من تو باشگاه اصلاً صحبت نمیکنم و رفتارم جدی و خشک هست کلا و درونگرا هستم بعد یکی از بچههای کلاس چند وقت پیش ورداشت بهم گفت تو ترسناکی بچهها ازت میترسن با خنده میگفت و میگفت به مسخره راز موفقیت چیه خاستم بدونم کارش درست بوده و بهترین جواب ب همچین کسی چیه شما بودین چی میگفتین در جهت دفاع از خودتون که بشینه سرجاش ، اینم بگم من تو باشگاه خدا شاهده با هیچکس کاری ندارم و سرم به کارم خودم گرمه و سرم تو لاک خودمه و هیچ آسیبی از طرف من به اونها نرسیده
و بنظر شما ساکت بودن و کم حرف بودن و یکم جدی بودن جرمه ؟ جنایته ؟ خوب نیست ؟ خوبه یا بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدم من وسط ورزش واقعا نمیتونم صحبت کنم اون لحظه آنقدر ضربان قلب بالاست وتند تند میزنه والا نفسمون هم بالا نمیاد چه برسه که بتونم صحبت کنم فقط قبل و یا بعد ورزش میشه صحبت کرد درحین ورزش واقعا نمیشه
الان جامعه متاسفانه بخاطر عقل و فهم پایین بعضیها البته و آگاهی و سواد پایین آدمهای درونگرا رو پس میزنند ، عموماً مردم از آدمهای به اصطلاح اجتماعی و خوش مشرب و خونگرم و بگو و بخندی خوششون میاد یکی که بدبخت یکم کم حرف باشه و درونگرا ذهنیت منفی بهش دارند و فکر میکنند عمدا کم صحبت میکنه والا بخدا که عمدی نیست بعضیها اخلاقشون اینه ذاتا اروم و کم حرف هستن اینکه جرم نیست جنایت نیست فقط یک تیپ شخصیتی هست بعضیها فهمی از درونگرایی ندارند و افراد درونگرا رو متهم میکنند به اجتماعی نبودن و مغرور بودن و سرد بودن درحالیکه اینجور نیست خدا شاهده.