2777
2789
عنوان

خیلی بد ذاتم خیلی بیش از حد

138 بازدید | 12 پست

خیلی دوسش دارم مامانم خواهرم میمیرم براشون 

ولی دهنم لقه میرم خونه داداش ناتنیم ک مث دشمن هستن واسه ما( بابام قبلا ی زن دیگ داشته )زن داداشم هی میشینه میگ خواهرت فلانه خراب با پسره منم میگم اره اون شب ساعت۳ شب رفته بیرون اصن هیشکی براش مهم نی همه غلطی میکنه🙂ی بار کلی خواهرمو کتک زدن دایی و داداش ناتنی بخاطر حرفای من😭خیلی حالم بده نمیتونم جلو زبون و دهنمو بگیرم چیکار کنم😭اونا هم منو شناختن میگن این هرچی بشه میاد بهمون میگ😭حتی جلوم گفت همش تقصیر مامانته ک مامانت خرابه ک دخترش با پسره منم گفتم اره ب مامانم میگم نزار خواهرم بره بیرون گوش نمیده💔برا اینکه خودمو خوب کنم همه رو بد میکنم چیکارکنم کاش جلو دهنمو میتونستم بگیرم😭😭😭خسته شدم دیشب خواهرم دست و پاش میلرزید از ترس در خونمون در میزدن داداشام بودن میخاستن بیان بزننش چون من گفته بودم با پسر دوسته😭نزدیکب ود تشنج کنه 💔💔💔زن داداشام هم فتنه هستن بدتر 

کاش درست شم 

سرخم قدغن!🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو دهن لقی و دوست داری توجه ها روت باشه 

بد ذات نمیدونه کارش غلطه ولی تو میدونی

کاملا هم اصلاح میشی

من خودمم دهن لقم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بمیرم برای خواهرت .. ب این فک کن ممکنه جوری ازت متنفر شه و نفرینت کنه ک تو زندگیت تاثیر بزاره .. با این کارا جلوی اونا خوب نمیشی فقط ی ادم صعیف و ساده میدوننت و ازت سو استفاده میکنن .. ما انسانیم و میتونیم خیلی چیزا رو کنترل کنیم پس سعی کن تو ام ی مقدار زبونتو کنترل کنی و هر چیزی نگی تا ی روزی ی اتفاقی نیفته ک پشیمونی ب بار بیاره و هیچ وقت خودتو نبخشی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

وقتی میدونی کارت اشتباهه نکن خب این کارا عاقبت خوبی نداره بعدشم اگر واقعا پشیمانی ذاتت خراب نیست احتمالا چون محبت کم دیدی میخوای اینجوری توجه همه رو جلب کنی سعی کن خودتو اصلاح کنی دیگه هم از این کارا نکن با خدا عهد ببند و روی قولت بمون از خواهرت هم حلالیت بگیر 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

خانواده باید لباس هم باشن چرا اصلا اجازه میدید راجع به خواهرت حرف بزنن که باهاشون همراهی کنید وقتی میپرسه مثلا خواهرت فلانه فقط بگو چطور با سوال سوالشونو جواب بده و اگر شروع کردن بدگویی بگو خوشم نمیاد کسی پشت سر خانوادم حرف بزنه شما فقط باید بدونی چجوری جواب بدی