2777
2789
عنوان

چرا بعضی قیافه ها پولداریه

471 بازدید | 42 پست

مثلا میبینی به یکی میگن خیلی تیپ و قیافت پولداره 

یعنی دقیقا چطورین

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی مثل من هر چقدرم پولدار باشم باز ظاهرمو چهرم انگار گدام

🤣🤣🤣

گویی قمارخانه ی ((هیچ)) است روزگار؛هربار شادمان شدم از بُرد ، باختم.‌‌‌... اگه امضامو میخونی میشه واسم دعا کنی؟🌱💔

تمیز، مرتب رنگای شلوغ نمیپوشن 

کفش های تمیز و ساده 

آرایش کم رنگ موهای بدون وز 

نمیدونم اینسری چیزا ک همشم پول میخواد

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

خب چرا مشکل چیه 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

هیکلشون درشت تره.  قیافشون بی تفاوت تره.  تو چهره شون غم نیست.  مدل خنده هاشون فرق داره.  لباساشون فرق داره.  راه رفتنشون با اعتماد به نفس تره.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دقیقا همینطوره

مثلا یکی مس هدیه تهرانی چهرش شیک و بافرهنگه ولی یکی مس الهام حمیدی یا نیوشا ضیغمی پولدارن ولی کدی

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

مثل من 

هرکی میاد سمتم ازم پول میخواد به قیافم میخوره پولدار خوشتیپ باشم درحالیکه یه فقیر بدبختم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
هیکلشون درشت تره. قیافشون بی تفاوت تره. تو چهره شون غم نیست. مدل خنده هاشون فرق داره. لباساشون ف ...

هیکل درشت پولداریه؟؟؟؟

اعتماد به نفس از همه چیزایی ک گفتم مهمتره