2777
2789
عنوان

چرا بعضی قیافه ها پولداریه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 42 پست
تا لباس گرون نپوشی، هر چقدر تیپ کنی و ست کنی، وایب پولداری نمیدی

میشناسم کسی که لباساش همه گرون و پر زرق و برق ولی استایل کردن و بلد نیست

مثلا واسه خونش دکوریای گرون میگیره وحجیم یا یه اتاقش انبار لوازم آشپزخونست وحبوبات و یه یخچال بستنی 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ های شلوغ یعنی چی؟

مثلا تو استایلشون دوتا رنگ بیشتر نیست فوقش سه تا 

بعضیا دیدی همه رنگی هستن مثلا کفش سفید شلوار مشکی مانتو قرمز شال زرد  اینجور استایلی میشه شلوغ 

بهتره تو استایل دو رنگ باشه اونم رنگای جیغ ن 

رنگای ملیح و شیک

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

میشناسم کسی که لباساش همه گرون و پر زرق و برق ولی استایل کردن و بلد نیستمثلا واسه خونش دکوریای گرون ...

نه ببین برعکسش صدق نمیکنه

یعنی ممکنه لباس و وسیله گرون باشه اما خز باشی، وای واسه خیلی باکلاس بودن باید خرج کنی واقعا

تا لباس گرون نپوشی، هر چقدر تیپ کنی و ست کنی، وایب پولداری نمیدی

دقیقا.

اونتیی که اندام زیبا پوست صاف و تمیز دارن لباسا همشون نو اتو کشیده هستن با کلاسو شمرده شمرده حرف میزنن پولدار نشون میدن

ولمون کن 

یه مرد با هیکل نه چاق نه لاغر - قد متوسط رو به کوتاه . 

خیلی خوش خنده و خونگرم . اعتماد به نفس بالا . خیلی سریع راه میره و با همه رفتارش خاکیه - سنش کم نیست اما به خودش میرسه همیشه موهاش مشکی و مرتبه و لباساش مرتب و خاصه حتی اگه قیمت بالا نباشه . 

نمیگم نسبتش باهام چیه ولی همه میگن معلومه ثروتمنده. در حالی که فقط من میدونم گاهی وقتا چقدر حسابش خالیه 😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره منم گریه میکنم همه میگن چه باکلاس😂

ذاتیه انگار اینچیزا 

منم یبار یه ختم شخص نزدیک رفتم خب سعی میکردم منم داغون به نظر بریم ولی متاسفانه خیلی شیک اشکام می‌ریخت 

ولی تو خلوت شبیه خر گریه میکنم

هیکل درشت پولداریه؟؟؟؟

ازینا که هم قدشون بلنده هم یه مقدار درشتن.  چاق نه ها.  درشتن یه جوری.  من ازینا حس پولداری می گیرم.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

پوست خوب و صاف و براق

موهای سالم و براق

لباس های مارک و ساده

کفش و کیف گرون

معلومه اینا تاثیر داره

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اتفاقا هیکل درشتا وایب پولداری نمیدن اصلاظریف و کشیده خوبه

هیکل درشت منظورم چاق نبود ازون قدبلند ها که یکم درشتن.  نمی گم که خوبه.  فقط من حس پولداری می گیرم.  

و الا ظریف و کشیده هیکلی و درشت همه بندگان خدان و همشون یه جوری زیبان

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.