2777
2789

یازدهمم خیلی استرس دارم ۷ عصر اینا شروع کردم چون اصلا تا ۷ امکانش نبود شروع کنم بعدم ۲ درس از فصل ۲ ریاضیه بنظرتون تا ۳ یا ۴ شب بیدار بمونم میرسونم؟توروخدا یه راهنمایی بدید دستام میلرزه من شدید استرسیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بَرَسه وه دادت

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

نمونه سوال حتما حل کن

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟ 

هندسه؟وای اگه هندسی که خیلی رومخه آره تلاشتو بکن میتونی

هندسه رو هم اثباتا رو حفظ کن کلا تو کتاب دو سه تا مسئله اثبات اورده بود همونو دقیق حفط کن احتمالا همونو میده

چند بار خودت بنویس ببین یادگرفتی

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟