2777
2789

ی سری اتفاقات خیلی بدی برامون افتاد 

که فقط خونواده خودمون خبر داشت از عمق فاجعه 

خیلی خیلی محرمانه بود نباید کسی میفهمید 

بابام تو روز مهمونی از سیر تا پیاز رو برا فامیلای شوهرم تعریف کرده 

برادرشوهرم هی ب شوهرم تیکه میندازه 

اینقد حرص خوردم دارم بالا میارم 

زنگ زدم ب مامانم گفتم .الان خونشون دعواس 

خدایا منو بکش راحتم کن 

بابام نمیدونه چی رو نباید بگه .ینی در این حد؟؟؟؟؟

آره بعضیا شخصیتشون اینجوریه. بادعوام هم درست نمیشه من بودم نمیگفتم ولی دیگه سعی می‌کردم درجریان چیزهای مهم زندگیم نذارمشون 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بعضیا شخصیتشون اینجوریه. بادعوام هم درست نمیشه من بودم نمیگفتم ولی دیگه سعی می‌کردم درجریان چیزه ...

ببام خودش تو قضیه بود 

چکار کنم سکته نزنم امروز؟؟ آبرو و حیثیتم پیش فامیل شوهر رفت

منم دیدم قضیه فوقالعاده مهمی رو مادر به همسایه گفت آبرو خودشون رو همه جا برد، اون همسایه هم قدرت پخشش از تلوزیون و ماهواره و ک فضای مجازی بیشتر، 

ببین میشه خودت به مادر شوهر یا برادر شوهر گله کن که پدرم به شما اعتماد داشت خیلی زشت آدم اعتماد رو خراب کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

آره اون کاربر درست میگه،بزن تو رو برادرشوهرت بگو حالا یه قضیه ای پیش اومده شما هم مثل خانوادمی باید رفتارتون اینطوری باشه؟؟اعتماد به نفستو حفظ کن

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤