2777
2789
عنوان

مادرای عزیز به کمکتون نیاز دارم

70 بازدید | 14 پست

میشه اگر واقعی تجربش کردین بهم بگین ؟ من ۴ ماهه زایمان کردم حالم یجوریه مغزم و ذهنم یجورین . دوس دارم زندگی کنم .اینم بگم بارداری خیلی سختی داشتم خییلی سخت .روحیه ضعیفی دارم منکه باید خوشحال باشم . احساس ضعیف رودن و بی‌ارزشی دارم .وقتی یکی یچیز منفی میگه یا می‌شنوم سریع به خودم ربط میدم انگار تو یه عالم دیگ و بدی هستم . فکرای منفی فکرای چرررت و پرت که یهو میان و ذهنمو درگیر میکنن انگار نمیتونم مثبت و قشنگ فکر کنم و زندگی کنم بجای کپک کردن به خودم انگار همش دارم خودمو قضاوت و سرزنش میکنم .تجربه داشتین ؟ چیکارا کردین ک خوب شدین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا افسردگی بعد زایمان گرفتی حتما برو پیش مشاور هر چی بیشتر بگذره بیشتر اذیت میشی عزیزم

مدام کلنجار میرم ک افسردگیه یا خودم دارم اینجوری سر خودم میارم .بعد میگم نه پس اونایی ک نزاییدن و آدمای عادی چرا خودشونو اذیت نمیکنن...

خودم که نه خواهرم همینجوری شد، افسردگی پس از زایمان گرفته بود که چون راه دور هم بود دیر متوجه شدیم چند ساله درگیره نشخوار فکری هم اضافه شده، عزیزم شما بارداری و زایمان سختی داشتی طبیعیه به هم بریزی اما از یه مشاور یا روانشناس کمک بگیر تا حالت بهتر بشه، باید از لحظات مادر و فرزندی لذت ببری

مدام کلنجار میرم ک افسردگیه یا خودم دارم اینجوری سر خودم میارم .بعد میگم نه پس اونایی ک نزاییدن و آد ...

عزمزم من از دوران بارداری اینجوری شوم البته شوهرم خانوادش و کلا اطرافیان خیلی توی حال بدم تاثیر داشتن الان بعد سه سال هنوز خوب نشدم و روز به روز بدتر میشم خواهشا شما برو دکتر و خودتو مثل من داغون نکن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزمزم من از دوران بارداری اینجوری شوم البته شوهرم خانوادش و کلا اطرافیان خیلی توی حال بدم تاثیر داشت ...

من تو بارداری میومد تو ذهنم ک مثلا وقتی میگفتن یکی داره دروغ میگ فوری میومد تو ذهنم ک دروغ یعنی چی آدما چرا دروغ میگن وقتی اینجوری چیرا میومد سریع به خودم میگفتم خب خدا تو ذات انسان آفریده وااای اصن به ناکجا ابادا فک میکردم ..یا می‌کند تو ذهنم کسی ک میرقصه چطور اعتماد به نفس داره یعنی با اعتماد به نفس میرقصه ؟ واصن یه فکرایی 

شما هم داشتی اینجوری چیزارو؟

من تو بارداری میومد تو ذهنم ک مثلا وقتی میگفتن یکی داره دروغ میگ فوری میومد تو ذهنم ک دروغ یعنی چی آ ...

اره عزیزم من کلا روحیه ام حساس و دل نازک بودم بعد بارداری افتصاح شدم انقدر که واسه کوچکترین حرفی چند روز نمیتونم بخوابم و هرکار میکنم از ذهنم نمیره همه ش نشخوار فکری دارم

اره عزیزم من کلا روحیه ام حساس و دل نازک بودم بعد بارداری افتصاح شدم انقدر که واسه کوچکترین حرفی چند ...

منم دلنازک و حساس بودم همیشه . این هورمون چیه ک اینجوری سر ادم میاره . یه فکرای چرتی میومد سراغم ...🥲دکتر رفتین شما ؟

منم دلنازک و حساس بودم همیشه . این هورمون چیه ک اینجوری سر ادم میاره . یه فکرای چرتی میومد سراغم ... ...

نه عزیزم شرایطش نداشتم متاسفانه