2777
2789
عنوان

واقعا کسیو قضاوت کنی به دردش مبتلا میشی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم همه رو باهام دشمن کردههمه قصاوتم میکننخواهرم چند ساله پای ثابت غیبتا و تهمتاشههیچوقتم به حرفم ...

ولش كن مهم اينه روت سفيده پيش خدا 

وقتي مقصر نيستي همون كه خدا بفهمه كافيه قاضي مگه بنده خداست؟

هركي هم الكي غيبت بكنه بخواد صفحه بسازه پشت سر كسي خدا سزاشو ميده 

شما هم ناراحت نباش فاميل كيلو چنده بابا. هرجور ميخوان فكر كنن انقدر بشينن حرف بزنن با اون مغز كوچولوشون تا ببينم چي ميخواد گيرشون بياد 

ولش كن مهم اينه روت سفيده پيش خدا وقتي مقصر نيستي همون كه خدا بفهمه كافيه قاضي مگه بنده خداست؟هركي ه ...

درست میگید

نمیدونم انقدر همه بهم فحش میدن میگم نکنه واقعا من بیشعورم و متوجه نیستم

هی خودمو میذارم جای مامانم

هی خواهرمو میذارم جای خودم میبینم اونم مثل من داره زندگیشو میکنه کاری ب کار مامانم نداریم گاهی یه اختلاف پیش میاد مامانم فوری ناز اونو میخره پس چرا با من همچین میکنه

اصلا ب خودم شک میکنم

انقدر بهم گفتن توهمی ای ما باهات اینکار رو نکردیم اخر پارسال رفتم پیش روانشناس گفتم من احتمال میدم توهم میزنم بیا ببین این چیزایی ک میبینم راسته یا نه😭

درست میگیدنمیدونم انقدر همه بهم فحش میدن میگم نکنه واقعا من بیشعورم و متوجه نیستمهی خودمو میذارم جای ...

ميدوني مادرت بنظرم فرق ميذاره بين بچه هاش همين

گاهي وقتا اينطوري ميشه كه يه بچه اي پيش والدين عزيز تره

شما هم غصه نخور و نگران نباش خدا بزرگه ان شاالله خودش همه مشكلاتتو درست ميكنه و از نگراني و ناراحتي درت مياره

✅️

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چشمت پر نور گلممنم نمیدونم صدامو میشنوه خدا یا نهولی دعا میکنم واستون

الهييي. عزيز دلمي. حتما صداتو ميشنوه چرا كه نه. 

ممنون از دعايي كه برام ميكني مهربون🥹💚😘

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

شما بدبخت نیستی 

اتفاقا چشمانت را بیشتر 

باز کردی 

دوست و دشمنت را شناختی 

هیچ کس بهتر از خودت اون را نشناخت

دیگران درباره اش حرف ها گفتند و گوش نکردی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ميدوني مادرت بنظرم فرق ميذاره بين بچه هاش همينگاهي وقتا اينطوري ميشه كه يه بچه اي پيش والدين عزيز تر ...

نه از فرق گذاشتن رد شده

منظورم اینه واسه اینکه تشخیص بدم کارم بد بوده یا چون صرفا من بودم اینجوری باهام رفتار شده با رفتار خواهرم میسنجمش