2777
2789
عنوان

یعنی من غلط بکنم دیگه برا خونه نظافتچی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 19655 بازدید | 274 پست
خودت مگه دست و پا نداری

ددست و پا داره

اما منت به پولش

پول میده خانمی میکنه

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

بنده خدا خیلی مودب جواب داده ولی بهش نمیاد ادم بدی باشه

این شگردش از اول که اومد کلی ربون ریخت آخرش اخلاقش عوض شد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید محلی بگیری نه شرکتی اطرافیان بپرس تحقیق کن بهت میگن

سراغ ندارن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الهام جان سایت عسل بانو محصولاتش اصله؟میخوام آبرسان کلینیک که معرفی کردی سفارش بدم ...خیالم راحت باش ...

اگر پوستت خشکه آبرسان سبامد آلمان رو استفاده کن از کلینیک بهتره 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
نظافت چی از شرکتهای خدماتی بگیر

از آچاره گرفتم دیکه معروفه مثلا

منم ندیمه های قصرم تنبل شدن هی میرن اتاق لوازم آرایش من رژ میزنن عطر می‌زنن فکر کردن نمی‌فهممتا ندی ...

عزیزم اینکه کسی ماهی یکی دوبار یا اصلا چند بار کمکی بگیره عجیب نیست!چرا اینطوری تیکه میندازی

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

مگه کارگر از خدماتی فایده داره؟

باید از دوست و آشنا پیدا کنی و ثابت نگهش داری 

که قلق خونتو و خودت دستش بیاد 

درضمن نرخ تمام وقت نهایت ۱۵۰۰ 

البته من ۱ میدم چون ثابته 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

وای وای وای دقیقااااا

من دنبال یه نفر بودم ثابت بیاد اشپزی کنه و کارای خونه رو انجام بده

۲ روز اومد، یه عالمه نظافت گذاشت رو دستم

خیلیی خونه رو کثیف کرد

بعد من میگفتم فلان کار رو بکن، میومدم میدیدم داره یه کار دیگه میکنه

اخرم زد زیر حقوقی که توافق کرده بودیم

منم دیدم خودم کارارو انجام بدم راحت ترم تا هی بخوام سر و کله بزنم با اینا

ببین  یه نظافت کلی داریم یه نظافت روزانه که باید قبلش تعیین کنی  چی میخوای از قبل من کارای روزانه مثل جارو ، گرد گیری رو انجام میدم خودم ماهی یه بارم نظافت کلی خونه دارم که میان ازشرکت که از قبل طی میکنم که نطافت روزانه نیست و شیشه و کارای سنگین تر روشه اینارو طی کنی به مشکل نمیخوری

از آچاره میگیرم به ندرت آدم خوب توشون پیدا بشه این سومین بار داره دعوام میشه باهاشون به خدا من خیلی ...

آچاره نگیر اصلا 

منم یه بار از آچاره گرفتم افتضاح بود 

شرکت خدماتیا بهترن 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم