2777
2789
عنوان

یعنی من غلط بکنم دیگه برا خونه نظافتچی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 19717 بازدید | 275 پست
من با بشقاب گذاشتم جلوش آخر سر با حرص به خواهرش گفت میوه هارو بریز تو مشما ببریم

همینه تا ادم خوب پیدا کنی خیلی شانسی هست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

باید یکی باشه اشنا یا یکی رو بگیرید بهش محبت و رسیدگی کنید که عادت کنه بهتون و دنبال کار باشه ثابت ب ...

واقعا آدمای نرمالی نیستن باید از این شرکت ها بگیری تا متوجه حرف من بشید منم دیکه کسی رو نمیشناسم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ی شرکت خدماتی دیگه بگیر 

اتفاقا نباید رو بهشون بدی 

من ی مدت یه خانمی معرفی کردن بهم که وضع مالیش بد بود همیشه علاوه‌بر دستمزد کمکش میکردم و بهش لباس و خوراکی میدادم یکی دوبار دیدم پررویی و فضولی می‌کنه گفتم نیا دیگه 

الان خیلی جدی برخورد میکنم و رو نمی‌دم 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
نه خشک نیست مختلطه ...عزیزم از کجا بخرم که خیالم راحت باشه؟

من کلینیک قبلا خریدم ، مناسبم نبود .

الان چند وقته  سبامد آلمان رو میخرم. مارک کلینیک رو نمی دونم کجا اصلش رو داره . 

ولی اینکه خودم میخرم رو میدونم 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
چرا باید خدمتکار بیاری ؟

الان بخث من چیز دیگه هست چه اشکالی داره خب

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من هیچ وقت دلم نمیاد کارامو‌ بدم یکی دیگه حتی اگه درمقابلش پول بدم طرف حاضرم همینجوری پول بدم طرف ول ...

یوقتا مجبور میشه ادم خب

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اگه همه بد بودن احتمالا مشکل از خودته

به خدا من نه بهشون دستور میدم نه بداخلاقی می‌کنم چندین بار براشون چایی ریختم میوه گذاشتم خیلی خوشرو رفتار می‌کنم خودشون مشکل دارن 

عزیزم اینکه کسی ماهی یکی دوبار یا اصلا چند بار کمکی بگیره عجیب نیست!چرا اینطوری تیکه میندازی

مگه من گفتم عجیبه ؟!!😐😐

این کاربر رو می‌شناسیم 

بنا بر اون شناخت این کامنت رو گذاشتم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الهام جان سایت عسل بانو محصولاتش اصله؟میخوام آبرسان کلینیک که معرفی کردی سفارش بدم ...خیالم راحت باش ...

اره عزبزم اصله 

مگه من گفتم عجیبه ؟!!😐😐این کاربر رو می‌شناسیم بنا بر اون شناخت این کامنت رو گذاشتم

خب الان فکر میکنی من اومدم پز بدم حتما ماهی دوسه بار کمکی گرفتن چه پزی داره من واقعا دلم پر هست