2777
2789

باشوهرم ادامه بدم تو این ۱۵ سال مدام خبانت کرد مدام شماره مدام زن ودخترای متفاوت البته تاجایی ک من میدونستم همشون در حدتلفنی بود ب بهونه ازدواج دوستی میکرد مطمئنم ‌ بهشون حتی ی گرون پولم نمیداد واتفاقا ازشون میگرف هردفعه ک گفتم کتکم زد همه رو جمع کرد خونمون و جلو همه منو مقصر کرد بددهنه کلی حرف رکیک بمن و خونواده ام زده شاید ده بار رفتم ک جدا بشم ولی هربار اومده سروصدا راه انداخته توکوچمون بابای منم ادم ابروداریه گفته پاشو برو خونت .بچه ها دوتا دختر دارم خونواده ام با جداییم مشکلی ندارن ولی خب حمایتمم نمیکنن مطمئنم الان میگن جداشو ولی پسفردا یچیزی بشه سرکوفت میزنن خودم پس انداز ندارم چن تیکه طلا هس ک اوناروهم نامزدی اونا خریدن بخدااا از هرلحاظ ک بگید از خودش وکل خونواده اش سرترم نمیدونم چرااینطوری میکنه.تادیروز فک میکردم هرچی هس فقط چت و سرگرمیه ولی پریشب شیفت بود نگو با دوستش عوض کردم منم روزایی ک شیفته میرم خونه مادرم بمن نگفته ک اومده حتی معلوم نیس کجا بوده اومده خونمون یا ...بخدا دارم میمیرم دیروز ب اون همکارش ک همسن بابامه برای اولین بار زنگ زدم اون گف اره علی شیعتشو عوض کرد ساعت ۷ دراومد گفتم تروخدا بهم بگو علی گوشی دیگه داره اولش نمیگف ادم باخدایی اونقد قسم دادم که گفت اره داره ولی از من نشمیده بگیر زندگیتو بهم نزن زنشم اونجا بود چن بار همو قبلا دیدیم زنش میگف نگو زندگیشون بهم میخوره ولی من خودم مسدونستم بچه ها چیکار کنم گوشی مخفی داره معلوم نیس با کی در ارتباطه حتی سیم کارتی ک باهاش بابقیه حرف میزنه بنام خودش نیس از پسردایی لاتش گرفته دیشب بهش گفتم چرااز سرکار دراومدی شب کجا بودی اونقد کتکم زد حتی دخترمم زد اصلا هم گردن نگرفت گف روانی دیوونه شدی من سرکار بودم منم نگفام ب همکارت زنگ زدم گف باید ب پابات بگی ببرتت منم زنگ زدم مامانم بعد گوشی رو گرف با مامانم کلی دعوا کرد حرفای بد زد بهش بعدم زنگ زد همه اوندن خوتمون جلو اونا هرچیی دهنش درمیومد گف مامانمو فحش دادمنو فحش داد مادرشم گف اگه نمیخای برو طلاق بگیر مرد اینجور میشه دیگه نباید ک هرچیزی رو بتو بگه بعد رو ب شوهرم گف این میخاد تو برا رفت وامدت اجازه بگیری ازش بدتر دعوا رو اتیش کرد بچه ها من نمیدونم چیکار کنم دوتا بچه دارم اونقدمنو کتک زده تو این سنم همه جام درد میکنه هرروز سردرد دارم همکارش بهم گف ازم نخاه رازاشو بهت بگم ولی اینو بدون اگر گوشه ای رو بهت بگم همین الان میذاری میری خونه بابات بچه ها بگین چیکار کنم دستم به جایی بند نیست .از جدایی میترسم .هیچی ندارم .مادرم گف تاعمر دارم باهاش حرف نمیزنم .من چجوری اون گوشی رو ازتو ماشین بکشم بیرون کلید زاپاس دارم ولی خب فقط شبا خونست ک ی لحظه هم نمئداره من برم سمت ماشینش .تروخدا بگین چیکار کنم

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

خدایاااا مرگ بده منو بدبختی خودم کمه

از وقتی گوشیو دستم گرفتم دارم ب حالو روز بقیه م زار میزنم

عزیزم الهی همه چی حل بشه زندگیت رو روال بیفته فقط کم نیار زیر با توهین و خیانت نرو مجدد

ذات ادما عوض نمیشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

خدا لعنتش کنه الهی همه چیز و ول کنو فقط طلاق بگیر بقران پدر و مادر  هر روز تو صورت ادم تفم بکنن بهتر از این کثافطه هرزه اس لعنت به این مملکت بی صاحب که یدونه پشتوانه واسه زن بدبخت نزاشتن اجازه دادن مردا هر گوهی دلشون خواست بخورن 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر من شما که از جدایی میترسی  دوتا بچه داری شاغل نیستی شوهربیشعورت دستش هرزه چراااااا کنجکاوی میکنی؟؟؟چرا سوال میکنی؟چرا کاری میکنی خانواده هاتون جمع بشن روش باز بشه توروی پدرمادرت ؟؟؟؟؟

یا یک نفس جداشو یا دست از بحث بردار که اسیب نبینی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حالا گوشیشم به دست اوردی بعدش قراره چیکار کنی؟اگه میخوای جداشی که برو دنبال مهریه ت اول.اگه به خاطر بچه هات یا هرچیز دیگه ای نمیخوای جداشی کاری بهش نداشته باش بذار هرغلطی خواست بکنه تو فقط ازش پول بگیر یه مقدار پس انداز کن بقیه ش هم خوب بخور خوب بپوش و بگرد.نذار بچه هات همش تواسترس و دعوا باشن

والا اینجوری بخوای هزپی حرص بخوری هی پیداش کنی و اون هی وقیح تر بشه و هی انکار کنه اخرش روانی میشی میری دیوونه خونه

خانوادش هم که دیدی چجورین

جدا بشو و بچهاشو براش بزار برو 

اینجوری حداقل خودتو از دیوونه شدن نجات دادی و چون بچهاشو داره هی مجبوره تو همین منجلاب دست و پا بزنه،کسی که زنش نمیشه و خودش هم ازاد و راحت نیست و به خانوادش هم سختی میاد بلکم قدرتو بدونن بیان به دست و پات بیفتن

به قران قصدم پز دادن نیست چون شوهرم تو پونزده سال چهار پنج باری منو زده ولی الان چند ساله دیگه اصلا. یه روز پسر سه ساله ام منو زد بی هوا  اینقدر دردم گرفت اشک تو چشام جمع شد تو دلم گفتم طفلی خانومایی که از شوهرشون کتک میخورن چقدر دردشون میاد پس 

تروخدا واسه بدنتون ارزش قائل شید چیه طلاق ترس داره اخه خودت میری سرکار یه مدت بعدم اینقدر خواستگار بیاد الان مردا همه در به در دنبال زن میگردن ولی ببین چقدر تنهایی و بدون سر خر زندگی کردن خوبه که راضی نمیشن ازدواج کنن خانوما. دوست شوهرمن خانومش فوت کرد خودش ماشین ده میلیاردی زیر پاشه ولی زن پیدا نمیکنه میگه ازدواج کنم سرتاپاشو طلا میگیرم. به خدا زن مرد شصت ساله بشه ادم شرف داره به مدام دروغ شنیدن و کتک خوردن 

چرا اصرار داری گوشیش دستت بیفته دیگه خیانت کرده و میدونی هرچی بیشتر بدونی خودت اذیت میشی یا کلا قید احساست بزن طلاق عاطفی بگیر و فقط بفکر خودت دخترات باش و خرجیت بگیر کاری بهش نداشته باش یا کلا جدا شو این خیانت تو ذاتشه با حرف هیچکس درست نمیشه حالا نه بگی مشکل از تو یا کسی دیگه رو دوس داره نه این همه رو واسه تنوع عوض میکنه 

فارغ التحصیل هاگوارتز

مرتیکه ی عوضی بزن دهنشو جر بده ،مردی که به مادرم توهین کنه کاری میکنم به گوه خوردن بیفته،مرتیکه ی لجن رو ول کن،مگه عهد بوقه،جدا شو بخدا اگه اصلاح ناپذیره،چقدر بی فرهنگه واقعا

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

یه دوری توتاپیک هات زدم یا امام زمان  این دیگه چه لجنیه 

رفته با یه سیم کارت خودشو دختر جازده با پسرای محلتون حرف زده اونم دختری که واقعا تواون محل وجود داره وروحشم خبر نداره !!!!!!!!

خودتون دوتا دختر دارین چطور جرات میکنه اینقدر پست باشه؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیز دلم… به نظر من فعلا فکر و خیال نکن و خونسردیتو حفظ کن… حالت بهتر شد بشین فکر کن ببین می خوای با زندگیت چی کارکنی! با توپ و تشر و دعوا حرمتها بهتره شکسته نشه… لازمه خرد بیشتری به کار بگیری… البته درکت می کنم و حق داری… الهی خداوند گره از مشکلاتت باز کنه به حق بزرگیش

فک کن علنا بهت بگه اره خیانت میکنم گوشی هم پیدا کردی

صد در صد خانوادش طرفشون میگیرن

میخوای چیکار کنی؟ طلاق میگیری؟

اگه نه طلاق نمیگیری پس بشین و دیگه دنبالش رو نگیر چون شوهرت آدم نمیشه

نه تو اولین نفر هستی نه آخرین نفر که خیانت میبینه

اگه واقعا میتونی طلاق بگیر اگه نمیتونی بیخیال شو 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷