2777
2789

سلام نشستم کلا تاپیک هاتو خوندم اقدام کن برای مهریه مامان من تونست مهریه شو بگیره تو سن 60 سالگی، پدرم از وقتی ما بچه بودیم هم خیانت می‌کرد و هم آزار میداد مادرم و ما بچه هارو، سر خیانت آخری پدرم مادرم بعد از ده سال فرصت دادن به بابام آخر شجاعتش جمع کرد و هم مهریه شو گرفت و هم وکالت طلاق گرفته ازش، طلاق نگرفته هنوز ولی چندساله جدا میکنه ازش، مادرم وکیل گرفت دو سال قبل، وکیل هفت میلیون اول گرفت و بعد از گرفتن حکم دادگاه هم هفت تومن گرفت، حالا توصیه م به شما با پولای قبلت خونه بخر و وقتی میری دادگاه از قاضی بخواه روی حقوق شوهرت هم، مهریه ببنده مثلا نصف یا یکسالش علاوه بر پول نقد، ولی حتما وکیل بگیر و قانونی اقدام کن و حقتو بگیر تو قرار نیس همیشه جوان و زیبا بمونی برای آینده هم به فکر باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهان ی پسرعمو دارم اونم دوبار طلاق گرفته زن اولشو اذیت کرد خانومش مهریه شو بخشید و طلاق گرفت خانوم دومش هم اذیت می‌کرد خانوم دومیش با اینکه شهرستانی بود بلد بود وکیل گرفت ی خونه بنام پسرعموم بود دادگاه مصادره به نفع زنش، پسرعموم هم میگفت حالا که مهریه نمیده منم طلاقش نمیدم باز دختره بعد چند وقت رفت شکایت کرد که یا این آقا باید با من زندگی کنه یا طلاقم بده، قاضی خودش دید این ی ساله زنشو ول کرد حکم طلاق  برای خانومه صادر کرد، همه اینا رو گفتم که بگم اینجوریم نیس که آقا هر غلطی بخواد بتونه بکنه ،شوهرم اینا رو میدونه داره اذیتت میکنه یا مهریه رو ببخشی یا به حداقلش راضی بشه، فقط ی چیزی اگر تو خونه رو ترک کردی ممکنه به برات عدم تمکین بگیره اما اگر مدرکی داری مثل پیام که گفته برو خونه بابات نمیتونه برات عدم تمکین بزنه

خدا میدونه فقط چی کشیدم همون خدا جوابش رو بده من ازدواج دومم هنوز به ۳۰ سالگی نرسیدم اینقدر حقارت کش ...

چطور باهم آشنا شدید و ازدواج کردید 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ببخشید انقدر رک میگم

ولی بسه کافیه حناقت و بذار کنار

تو دادگاه بگو ایشون دلش طلاق میخواد من زندگیم و دوست دارم 

اگر میخواد به زور پرتم کنه از زندگی بیرون پس باید مهریم و بده تا بدبخت نشم!

مهریت و بگیر یه کسب و کاری شروع کن 

ولش کن این مردک بی لیاقت و

خدا میدونه فقط چی کشیدم همون خدا جوابش رو بده من ازدواج دومم هنوز به ۳۰ سالگی نرسیدم اینقدر حقارت کش ...

الان دادگاه چیکار باید برات بکنه ؟شما تو خونت با شوهرت اختلاف داری سوهرت بهت بی محبتی میکنه انتظار داری دادگاه چجوری حقت رو بگیره اخه