2777
2789

من۳۲ سالم سینگلم

(قبلا جدا شدم۴ساله) بچه ندارم

شاغلم تو کارمم خیلی موفقم

صب تا عصر

گاهی تا شب درگیر شغلمم

زندکیم مسخرست؟ سنی عمر من باید صرف کار شه؟

گاهی سفر و رستوران و .. میرم

اما خوب که چی؟حس میکنم دارم وقت تلف میکنم کار کم کنم به فکر مهاجرت باشم یا ازدواج

نصیحتم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سنم از شما کمتر در جایگاهی نیستم بزرگتر از خودم نصیحت کنم مخصوصاً کسی که تجربه داره در ازدواج 

می‌دونی ازدواج چقدر نیاز به خودسازی داری چقدر باید تروما هایی که باخودت داری رفع کنی تا برای رفع کمبود صرفا برای رفع نیاز ازدواج نکنی باید دنبال همراه و هم مسیری باشی که بتونی از لحاظ روحی هم در آرامش باشی 

مهاجرت هم واقعا شخصی به خودت و شخصیت خودت مربوطه من خودم دوست ندارم چون زندگی ام در ایران حمله رفاه نسبی دارم بخوام برم جایی در سن ۲۶ سالگی از صفر بسازم سخته اگه میخواستم برم باید از سن کمتر میرفتم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بنظرم موفقی تا حدودی ولی تا ازدواج یا مهاجرت نکنی راضی نمیشی

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
من که ۳۲ام اینجا هم شغلم عالیهولی خوب بریدم

میگم من پرستارم مهاجرت کاری و اپلای شغلی اسون بود برام چون دانشگاه خوبی خونده بودم اما من آدم رفتن نبودم موندم و ازدواج کردم بسته به اهداف خودت داره بسته به آنچه که از دنیا میخوایی فقط یادت باشه فرصت محدود و زندگی فقط یکبار طوری باش که باب میل خودت و منطق تو 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

مهاجرت هم افسردگی میاره بخاطر تنهایی 

من پاس هم گرفتم ولی تنهایی اذیتم میکرد زود برگشتم 

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
از شغل پرستاری راضی ای؟

من تهران خوندم دانشگاه و فضای آکادمیک خیلی برام مهم بود اگ اینطور نبود من خیلی از رشته ها دیگه در دانشگاه ها پایین تر میرفتم 

بله راضی ام