2777
2789
عنوان

شما چه مدلی هستید

63 بازدید | 4 پست

من اینجوری هم که اگه شیشلیگ برم تنهایی بخورم بهم خوش نمیگذره 

اما اگه با ده نفر دیگه برم فلافل بخورم به‌شدت بهم خوش می گذره 

هرکی بخواد بره بیرون مثلاً مامانم بخواد بره سوپر مارکت هر جا فرقی نداره

حتما باهاش میرم 

هر چی بیشتر دورم شلوغ باشه بیشتر بهم خوش می گذره

از تنهایی از اینکه دوستامو از دست بدم بی نهایت می ترسم 

تنهایی نمی تونم کاری بکنم بهم خوش بگذره 

و کلا خوش بودن رو ملزم به حضور دیگران می کنم 

اینطوری ام که فرضا اگه ده سال دیگه من پولدارترین و موفق ترین آدم دنیا باشم ولی تنها باشم این پول و موفقیت به هیچ دردی نمی خوره و اصلا نمی تونم کاری بکنم که بهم خوش بگذره چون تنها هستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برعکستم

تنها ک باشم بهترین چیزارو میخرم و میخورم با تنهاییمم کیف میکنم

هرجمعی رو دوس ندارم

ی دوست صمیمی دارم فقط بقیه ی کسایی ک کنارشون شادم دخترعموهامن

بیشتر وقت و گردشم با همسرم و بچه هامه دوس ندارم دورمون زیاو شلوغ باشه 

گاهی باشه اوکیه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بدترین طرز فکر:

خیلیییی 

چون وابسته به دیگران 

اگه یه روز بقیه به هر دلیلی نتوانند باهات همراهی کنن

نابود میشی 

اگه اطرافیانت به هر دلیلی نتونن بیان دنبالت اذیت میشی 

ولی وقتی تنهایی هم خوش باشی همه چیز تحت اختیار خودته