2777
2789
عنوان

دوستم بهم پز میده😭🥲

469 بازدید | 77 پست

من پزشکی قبول شدم اون دندان پزشکی

بعد هر وقت صحبت میکنیم میگه حتی منی که دندان پزشکی میخونم هم همینطوری

حتییی بچه های دندون هم اینطورین.

همش بهم پز میده

در صورتی که رتبه اش از من بیشتر بوده

منم میتونستم دندان بخونم

ولی علاقه نداشتم

واقعا درک نمیکنم

به خاطر جوی که علیه پزشکی هست اینقدر به من پز میده؟😑

خب شاید یکی علاقه نداشته باشه

خدا وقتی استعداد میده کاش جنبه شو هم میداد

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولش کن بابا این دوست نیست بابا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تاپیک فیکه

فیکه؟؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

حالا خوبه توی علوم پایه درس هاتون یکیه بهش بگو خیلی از دندون پزشکا رو میشناسم بعد 5 سال دیسک گردنشون ...

من نمی خوام اونو تخریب کنم چون خودشم میدونه که رتبه اش بیشتر بوده ولی اون دائم منو تخریب میکنه

باشه فهمیدیم چی میخوای بگیچسناله های فیکت رو بس کن دندونهم از پزشکی در مجموع بهتره این همه شما به بق ...

چرا اینقدر کمبود دارید که فکر کردی پز دادم؟

نظرت مهم که

چون من خودم نخواستم دندان بخونم