2777
2789

نمیدونم فشار چی رو چجوری تحمل کنم

درد کتک یا درد تهمت یا درد آبرو یا درد بی کسی یا درد اینکه باورم نمیشه

نگید میگذره 

کل عمرم همین بوده

الان وخیمتر شده ولی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شده...  بابای ادم عزیزه ولی وقتی بهت تهمت میزنه و ابروتو پیش همه فامیل میبره  و نمیدونه فامیل با یه کلاغ چهل کلاغ پیاز داغشو بیشتر میکنن و این درد داره.  .  .  .   البته من اگر مادر داشتم اینطوری نمیشد همش بخاطر زن بابا بودکه بابامو پرش میکرد.  ولی همون فامیلا یکی یکی کارما حالشونو جا انداخت

عزیز نه ولی تهمت خیلی بهم زدن ولی به کتفمم نبوده

این مامانمه 

کار شبانه روزشه 

نمیتونم بیخیال شم

دیدی وانتیا یه جمله رو بلند همش تکرار میکنن

با صدای بلند بغل پنجره یه سری دیالوگ رو هی پشت سر هم تکرار میکنه ادای گریه درمیاره ک آبروم بره چون میدونه حساسم 

مشکل روانی داره 

دکترم میره ولی نمیدونم چقدر راستشو بهشون گفته و چقدر در جریانشن

من همین امروز اسنپ گرفتم با مامانم بریم بیرون تا اسنپیه رو دید گف من سوار ماشین این ادم نمیشه گفتم چی؟ چرا گف من اینو میشناسم اول لغو زدم حتی بنده خدا دم در بود بعد گفتم خب کی بود گف من این و توو دانشگات دیده بودم گفتم منظورت چیه؟ قبلا هم میگف ت بخاطر ی پسر میری دانشگاه 

بروز ترین تهمتی ک بم خورد این بود ک دوسپسرم اومده دنبال منو مامانم ب عنوان اسنپ😂ساعت ۸ صبحححححح

اره ریختن سرم کتکم زدن تحدیدم کردن اما گذشت

کی بود

چیکار کردی

من نمی‌کشم دیگه 

همه میگن مادرته بزرگت کرده شبیه آشغال باهام رفتار میکنن 

نمیدونن حرفاش دروغه

با یکیشون یکم حرف زدم شرایطمو گفتم داد زد سرم که مگه دیوونه است این کارو کنه😭

اره شده... بابای ادم عزیزه ولی وقتی بهت تهمت میزنه و ابروتو پیش همه فامیل میبره و نمیدونه فامیل با ...

منم همینه دقیقا شرایطم

البته مامانمه

من بابام زنده بودم همین دعواها  و کتکا و تهمتا رو تحمل میکردم

ولی ن انقدر سنگین

بخاطر بابام مراقب رفتارش بود

از وقتی بابام فوت شد ، شد نامادری 

آره شده و کاملا درکت میکنم کارما داره دل شکستن مطمئنم پس میدن

من به کارم نمیاد دلمم نمیاد تقاص پس بده

من میخوام شده یه هفته باارامش زندگی کنم

بدون درد و گریه و حسرت و غصه

منم همینه دقیقا شرایطمالبته مامانمهمن بابام زنده بودم همین دعواها و کتکا و تهمتا رو تحمل میکردمولی ...

خدا بهت کمک کنه.  هیچکاری هم نمیتونی بکنی فقط بسپاری بخدا اون همه چیو درست کنه.