2777
2789
عنوان

تاحالا شده عزیزترین کستون بهتون تهمت بزنه و همه رو باهاتون دشمن کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میده یه زمانی داره زمانش میرسه بلاخره قول میدم بهت خدا حواسش هست

مبدونی چجوری بهم تهمت زدن ,به این و اون تهمت هرزگی زد انداخت گردن من بدبخت گفت من گفتم اون حرفارو 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
چی شده عزیزم؟منم از کسی که همه عشقم رو به پاش ریخته بودم تهمت و فحش و نامردی و... خیلی چیزها دیدم.

یه اتفاق نیست آخه که توضیح بدم

تاپیکای قبلیمو ببین

مامانم بیماری روانی داره روزبه میره دکتر ولی جدی نمیگیره

شوهر صیغه ایش ولش کرده قرصاشو قطع کرده افتاده به جون من 

به بهونه چیزای الکی تحقیرم میکنه

یه ماهه اصلا باهاش صحبت نکردم حرف دهنم نذاره

امروز سر یه رفتارش اعتراض کردم 

شروع کرد داد و بیداد و کتک تو سر و صورت و همه جای بدنم

بعد میره زنگ میزنه ب فامیل تهمت میزنه  میگه این منو میزنه این فلان میکنه منو اذیت میکنه

فامیلمونم شهرستانن فک میکنن مامانمم فقط یکم افسردگی داره

ریختن سرم فحش و تحقیر 

به خودم و بابای فوت شدم فحش دادن

خسته شدم

من همین امروز اسنپ گرفتم با مامانم بریم بیرون تا اسنپیه رو دید گف من سوار ماشین این ادم نمیشه گفتم چ ...

من از صبح تا شب خونم

فقط میرم سر کار مستقیم خونه

سر ساعت 

محل کارمم زنونه‌س مدرسه دخترونه 

انقد کتکم میزنه خسته شدم با گریه بهش گفتم یجوری رفتار میکنی دلم میخواد از دستت فرار کنم

میگه اره تو خرابی با پسرا میخوای فرار کنی

پس کی قرارع تاوانشو پس بده هفت سال پیش بهم تهمت زده شده

از وقتی چشم باز کردم منم وضعم همینه

بلاییم سر خودش میاره با اشتباهاش، عصبی که میشه میوفته به جون من ، دنبال یه بهونه الکی میگرده منو کتک بزنه

مبدونی چجوری بهم تهمت زدن ,به این و اون تهمت هرزگی زد انداخت گردن من بدبخت گفت من گفتم اون حرفارو

همین‌الان همچین چیزی برا منم پیش اومده چن ماه پیش ینفر از جانب من رفته بود به یکی دیگه حرفای بد گفته بود به گوشم خورد با اون کثافت بدون این که چیزی بگم قط ارتباط کردم خودش فهمیده من متوجه شدم به اونیم که از جانب من حرف زده بود هیچی نگفتم حال نداشتم بخام ثابت کنم در کل هر دوتاشون خورده شیشه داشتن باهمشون قط ارتباط کردم آدمای سمی رو باید ریخت دور

از وقتی چشم باز کردم منم وضعم همینهبلاییم سر خودش میاره با اشتباهاش، عصبی که میشه میوفته به جون من ، ...

یه موقع برا مادرت بد نخوای، من مادرم بخواد اذیتم کنه یا تهمتی بزنه بهم ناراحت و دلخور میشم ولی بدشو نمی‌خوام هر چی هم باشه مادرمه

همین‌الان همچین چیزی برا منم پیش اومده چن ماه پیش ینفر از جانب من رفته بود به یکی دیگه حرفای بد گفته ...

منم باهاش نزدیک دو ساله قطع رابطه ام ولی می‌خوام تاوان دادنشو ببینم حتی به خودشم گفتم که قرارع تاوان بدی و منم قراره چهار چشمی نگا کنم