2777
2789
عنوان

یعنی انقدر زشتم

685 بازدید | 64 پست

تازه بینی ام رو عمل کردم همیشه هم از لنز استفاده میکنم هم رنگ چشمای چون چشمام بهتر میکنه خودم حالا همه گیر دادن برو ژل لب بزن لب بالاییت رو زل بزن از بابام گرفته تا همکارم و دوستم حالا موندم واقعا در این حد چهره ام بده اصرار میکنن برم ژل بزنم بابا اصلا دوست ندارم خیلی چهره ام دستکاری کنم دماغم عمل کردم اینم انجام بدم تو صورتم چی مال خودم باقی میمونه بنظرتون چی جوابشون بدم ؟میگم نمیخوام میگن نه انجام بده 😑

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بعضیا با عمل بینی فاصله لب و بینی زیاد میشه باید یه نیم سی سی ژل بزنی ولی اگه از شیش ماه کمتره صبر کن درست میشه منم اول خیلی فاصله بینم و لبم زیاد بود بعد که ورمش رفت الان خوب شده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خوب بعضیا با عمل بینی فاصله لب و بینی زیاد میشه باید یه نیم سی سی ژل بزنی ولی اگه از شیش ماه کمتره ص ...

هنوز ۴۰ روزه

😁😂بزن شاید خوشت اومد حالایجا بزن ک مشخص نکنهخیلی خوبه ژل لبب

عکس میزارم ببین لازمه بزنم اخه؟

هنوز ۴۰ روزه

درست میشه مال همه همینه نیاز به ژل نداری

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بگو تا همین حد زیبایی کافیه.من که نمیخوام مدل یا ملکه زیبایی بشم.

اخه واقعا نمیخوام زیاد تو چهره ام دستکاری کنم خوب چی واسه خودم موند 😅

گذاشتم هنوز منتشر نشده

پاک نکنیا لایکم کن ببینم