2777
2789

من چون میدونستم رو پا خودشه و مستقله واسه طلا خیلی ایراد نگرفتم چون خیلی نداشت واسه مراسم ایراد نگرفتم میخوایم بریم ماه عسل اما واسه عقدمون یکی دوهفتع دیگس میخوام لباس عروس بپوشم چون مراسم دیگه ای ندارم من و بعدش میخوایم بریم آتلیه عکس بندازیم ، بعد لباس عروسم اینجا کرایه ش از ۳ تومن شروع میشه تا ۱۰ تومن دیگ بستگی ب سایز و خوده لباس داره ، آرایش ام یه ارایش خوب و شیک دیگ کمتر از ۶ یا ۸ تومن نیی تازه یه ارایش ساده ی عقد وگرنه یه ارایشگر میگف چون لباست عروسه میکاپت۱۲تومن بیشترم میشه ، منم ب نامزدم امروز گفتم میگف نه گرونه چخبره دیگ اخرش گفتم ببین من برا همه چی با تو راه اومدم از لحاظ طلا و مراسمو اینا ایرادی گرفتم؟؟ الان واسه یه ارایش و لباس ام دیگ داری سواستفاده میکنی؟ دیگه هیچی نگف گف هرطوری خودت میخوای ولی واقعا ببینید پرروییه دیگه من هیچی نمیگم اونا بخوان سو استفاده کنن مث پیرزنا برم سر خونه زندگیم بالاخره منم هزارتا ارزو دارم ذوق دارم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عقدم بیستمه سه ماهه نامزدیم منم سخت نگرفتم بنظرت اشتباهه؟

در چ حد مراسم و طلا اینا گرفتی ؟ ببین تاجایی ک میدونی اشکال نداره سخت نگیری اما خیلی کوتاه بیای سواستفاده میکنن 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

تازه آرایش و لباس قیمت مناسب دارن میگنحق با توعه

دقیقا بخدا ده تا جا زنگ زدم همه قیمتاشون همین بود تازه ارایشگاه و مزونای بالاشهر زنگ نزدم اونا گرونتره من هی دارم مراعات میکنم اونا هی دارن ظاهرا سواستفاده میکنن منم گفتم هرچی هس یذره مراعات کردم ظاهرا داری سواستفاده میکنی دیگه

درکت میکنم ولی ارایشاونقدر مهم‌نیست چون مراسم ندارید و میخوای بزی اتلیه اونام‌روتوش میزنن

میدونم اما منم دلم میخواد بعنوان یه دختر لباس عروس بپوشم ارایشم خوب باشه ن برا بقیه برا دل خودم

من هی دست پایین گرفتم نامزدم فشار روش نیاد اما دیگ ازین جا ب بعد هرچی هس داره سواستفاده میکنه ک بهش گفتم

دقیقا بخدا ده تا جا زنگ زدم همه قیمتاشون همین بود تازه ارایشگاه و مزونای بالاشهر زنگ نزدم اونا گرونت ...

قانع بودن زیادی خوب نیست

مرد میبره به سمت خسیس بودن و خرج نکردن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چقدر قیمتاتون خوبه!!!مشکل همینه عزیزم از اول کوتاه اومدی بعضیا جنبه اینو ندارن که مراعاتشون رو بکنی ...

افرین ، من گفتم حالا خیلی تو فشار نزارمش چون خودش همه هزینه هارو میده از خانوادشم یه هزاری بهش نرسیده اما دیگ ن در این حد بخاطر دو سه تومن گرون بودنه ارایش بخواد خسیس بازی سرم دربیاره و از همی الان زهرمارم کنه

در چ حد مراسم و طلا اینا گرفتی ؟ ببین تاجایی ک میدونی اشکال نداره سخت نگیری اما خیلی کوتاه بیای سواس ...

طلای سبک 

و اینکه برا عقد نمیخوام نه آرایشگاه برم نه لباس بخرم 

میگم عروسی جبران میشه 

مراسم اصلا نداشتیم تاحالا 

قانع بودن زیادی خوب نیستمرد میبره به سمت خسیس بودن و خرج نکردن

دیقا تازه میگف از ماه عسل برگشتیم شبی ک خواستیم مهمون دعوت کنیم شام بدیم لباس نامزدی رو بپوش گفتم اصلا اینطوری نیس لباس نامزدیم سفیده شنل داره برا نامزدیه ، اگ از ماه عسل برگردیم باید لباس مجلسی مناسب بگیرم 

از الان خیلی ظاهرا کوتاه بیام بدتر میشن اونا