2777
2789
عنوان

ب نامزدم توپیدم دیگه پررو ببینید چی میگه😠

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 27 پست
یجور رفتار کن انگار پولش برات مهم نیس مرعات چیو میکنی؟؟ خب پول نداره زن نگیره مراعات نکن

خب ببین من چون رو پا خودش بودو خانوادش یه هزاری بهش نمیدن گفتم تا حدی مراعاتشو میکنم اما دیگ بخاطر یه ارایش و لباس اینقد خسیس بازی خواست دراره توپیذم بهش ظهر 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلای سبک و اینکه برا عقد نمیخوام نه آرایشگاه برم نه لباس بخرم میگم عروسی جبران میشه مراسم اصلا نداشت ...

تو دیگ خیلی داری اسون میگیری

عروسی میگیری؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

خوب کاری کردی تازه بنظرم بگو ک از خانواد کمک بگیره انقدم مستقل بودن خوب نیس

ن من خوشم نمیاد خانوادش پول بدن تهشم تصمیم گیرنده باشن برا زندگیم بعد کلا خانوادش ندارن

سخت نگیر دیگ محضره

خب من مراسمی ندارم بعد عقد اگ الان ارایش و لباس خوب نپوشم دیگه تو زندگی چطوری میتونه این روزا جبران بشه؟ اگه بعدش مراسم عروسی و تالار میداشتم باز میشد یه حرفی بود

تو دیگ خیلی داری اسون میگیریعروسی میگیری؟

اره عروسی بزرگ 

اخه من خرجای دیگم بالاس 

مثلا شهریه دانشگاه و رفت و آمد و اینارو همسرم میده 

هر دفعه که برم خرید کمتر از بیست میلیون لباس ک کیف ک کفش نمیخرم 

یا جونم برات بگه تولدم در حد پنجاه تومن کادو خرید 

خلاصه سر این سخت نمیگیرم عقدو

اره عروسی بزرگ اخه من خرجای دیگم بالاس مثلا شهریه دانشگاه و رفت و آمد و اینارو همسرم میده هر دفعه که ...

اها

دیقا تازه میگف از ماه عسل برگشتیم شبی ک خواستیم مهمون دعوت کنیم شام بدیم لباس نامزدی رو بپوش گفتم اص ...

اره چون عادت کرده به کم توقع بودنت

خوبه همین روند پیش برو

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖