من چون میدونستم رو پا خودشه و مستقله واسه طلا خیلی ایراد نگرفتم چون خیلی نداشت واسه مراسم ایراد نگرفتم میخوایم بریم ماه عسل اما واسه عقدمون یکی دوهفتع دیگس میخوام لباس عروس بپوشم چون مراسم دیگه ای ندارم من و بعدش میخوایم بریم آتلیه عکس بندازیم ، بعد لباس عروسم اینجا کرایه ش از ۳ تومن شروع میشه تا ۱۰ تومن دیگ بستگی ب سایز و خوده لباس داره ، آرایش ام یه ارایش خوب و شیک دیگ کمتر از ۶ یا ۸ تومن نیی تازه یه ارایش ساده ی عقد وگرنه یه ارایشگر میگف چون لباست عروسه میکاپت۱۲تومن بیشترم میشه ، منم ب نامزدم امروز گفتم میگف نه گرونه چخبره دیگ اخرش گفتم ببین من برا همه چی با تو راه اومدم از لحاظ طلا و مراسمو اینا ایرادی گرفتم؟؟ الان واسه یه ارایش و لباس ام دیگ داری سواستفاده میکنی؟ دیگه هیچی نگف گف هرطوری خودت میخوای ولی واقعا ببینید پرروییه دیگه من هیچی نمیگم اونا بخوان سو استفاده کنن مث پیرزنا برم سر خونه زندگیم بالاخره منم هزارتا ارزو دارم ذوق دارم
این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
یجور رفتار کن انگار پولش برات مهم نیس مرعات چیو میکنی؟؟ خب پول نداره زن نگیره مراعات نکن
خب ببین من چون رو پا خودش بودو خانوادش یه هزاری بهش نمیدن گفتم تا حدی مراعاتشو میکنم اما دیگ بخاطر یه ارایش و لباس اینقد خسیس بازی خواست دراره توپیذم بهش ظهر
این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
خب من مراسمی ندارم بعد عقد اگ الان ارایش و لباس خوب نپوشم دیگه تو زندگی چطوری میتونه این روزا جبران بشه؟ اگه بعدش مراسم عروسی و تالار میداشتم باز میشد یه حرفی بود