2777
2789
عنوان

لاغری

69 بازدید | 12 پست

اگر نون و شکر و شیرینی های مصنوعی رو حذف کنم و روزی یک وعده غذا بخورم به نظرتون تاثیر داره؟؟

اینم بگم مدت طولانیه غذاهای پر چرب و فست فود و هله هوله رو کنار گذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا شيريني رو كه كلا حذف كني تغيير ميكني سرخ كردني زياد نخور مثلا سيب زميني يا مرا اينا سرخ بشن چربو چيلي ميشن و واقعا اضافه وزن مياره 

من خودم خييلي زود به زود گشنم ميشه و راااحت وزن اضافه ميكنم انقدر چاق شدم جديدا فكر ميكنم كرمك دارم كه انقدر گشنمه و چاق شدم از پرخوري

جدی؟؟ممنونمامیدوارم توام بتونی

آره بابا.من۶ ۷کیلواضافه دارم هررکاری میکنم ارادم نمیاد.فقط بعدغذات یه دونه لیموبچکون توآب ولرم بخور من چندسال پیش رفتم دکترتغذیه خیلی کمک کرد کم کنم۱۵کیلواضافه داشتم

آره بابا.من۶ ۷کیلواضافه دارم هررکاری میکنم ارادم نمیاد.فقط بعدغذات یه دونه لیموبچکون توآب ولرم بخور ...

من اضافه وزنم خیلی زیاده 

ولی امیدوارم بشه با حذق قند کمش کرد

حدود 90 کیلویی هستم میخوام برم 50

امیدوارم طی یک سال یک سال ونیم بتونم کمش کنم

من اضافه وزنم خیلی زیاده ولی امیدوارم بشه با حذق قند کمش کردحدود 90 کیلویی هستم میخوام برم 50امیدوار ...

ایشالله که میشه فقط اولش خیلی ب خودت سخت نگیر چون خسته میشی ول میکنی.توخونه هم ورزش کن برقص دوهفته دیگه برو خودتو وزن کن میبینی ک کم کردی.