2777
2789
عنوان

متاهلای بچه کوچک دار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست
من بی‌خواب بشم صب خواب میمونم باید برم مدرسه توضیح بدم ک چرا دیربچه روفرستادم. صدباربهش گفتم کاری د ...

حالا چرا میره تو ماشین فیلم میبینه؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی فیلم معمولی میبینه؟از کجا معلوم اصلا فیلم میبینه جای دیگه نمیره

جای رفیقش میره. چرا مطمعنم چون توخونه هم فیلم میبینه.. فک کن میشینه تمام قسمتای پایتخت شب تاصب نگاه میکنه

خدا شفاش بدهو یه صبری به تو

من با فیلم نگاکردنش کاری ندارم عادت کردم اینکه میره 2و3 شب میاد رابطه میخاد لجم میگیره. من تورو بچه کوچکم ده دقه نمیذاره بخابم

چرا باید تو ماشین فیلم ببینه؟ دو تا پنج بیدار بودی بعد تازه رفتی کار اصلیم نه؟! همون اول انجام میدا ...

اصلا نمیخاستم کاراصلی روبرای اون انجام دادم اون دوطرفه میخاست حوصله نداشتم. 

یعنی مرد انقد تو خونه اختیار نداره که بتونه شب یه فیلم ببینه ؟

اختیار آره. بچه ها نمی‌ذارن یعنی هی میجسبن بهش گریه میکنه لجبازی میکنن بچه نمیدونی چیه؟  

اختیار آره. بچه ها نمی‌ذارن یعنی هی میجسبن بهش گریه میکنه لجبازی میکنن بچه نمیدونی چیه؟

دو تا دارم ولی و بچه زیاد دیدم ولی اینجوری ندیدم شوهرتو بکش بیار تو خونه از ما گفتن 

دو تا دارم ولی و بچه زیاد دیدم ولی اینجوری ندیدم شوهرتو بکش بیار تو خونه از ما گفتن

آخه بدبخت همش سرکاره بارفیقاشم زیادنمیگرده نمیخام خیلی کنترلش کنم فک کن هفته ای دوسه بار دوساعت میره جای رفیقش. 

این محبت کردنه نه کنترل کردن

میگه من ک جایی نمیرم تفریحم ندارم رفیقام باهم میرن اینوراونور من نمیرم. راس میگه رفیقاش متاهلن. ولی بخاطر مانمیره باهاشون. چکارکنم خب.