2777
2789
عنوان

متاهلای بچه کوچک دار بیاین

290 بازدید | 31 پست

من بچم مدرسه آیه صبح بایدببرمش بیارمش. بعد شوهرم دیشب رابطه میخاست. میره توماشین فیلم نگا میکنه عشق فیلمه کلا. من 12 پیام دادم گفت بخاب منم خوابیدم ساعت 2 آمده تا5 صب نذاشته من بخابم. ن ک بیدارم کنه ولی کارهایی میکنه ک نمتونم بخابم بدخواب میشم. بعد 5 بیدارشدم نمازخوندم رفتم پیشش. کارشو کردم. کاراصلی رونه. من نمیخاستم خوابم می‌آمد. حالا از صبح توقیافه اس. سرذرت دعوامون افتاد رفت براخودش درست کرد من ی گاز خوردم ازش. پرت کردشو ادا درآورد. منم ذرت پرت کردم سمتش آمد زدتوگوشم. منم گفتم غلط کردی رفتی فیلمتودیدی آمدی مگه من مسخره توام؟ صب باید پاشم بچه رو ببرم. اصلا نمی‌فهمه هفته ای دوسه بارانتظاررابطه داره. شورای شما میفهمن ودرک میکنن چندباردرهفته ؟

همسر منم درک نمیکنه ولی اینطور هم رفتار نمیکنه

من باشم درو قفل میکنم میگم همونجا بخواب

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

کلا مردا در این مورد خیلی زبون نفهن شوهر من دیگه با هفته ای دوبار کنار اومده چون من هم بچه کوچیک دارم هم شاغلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم درک نمیکنه ولی اینطور هم رفتار نمیکنهمن باشم درو قفل میکنم میگم همونجا بخواب

یعنی دهنم واموند مرد گنده 120 کیلویی بخاطر ی گاز من. پرت کرد ذرتو یک ادعاهایی درآورد ک بچه 6 ساله درنمیاره. 

کلا مردا در این مورد خیلی زبون نفهن شوهر من دیگه با هفته ای دوبار کنار اومده چون من هم بچه کوچیک دار ...

من بی‌خواب بشم صب خواب میمونم باید برم مدرسه توضیح بدم  ک چرا دیربچه روفرستادم. صدباربهش گفتم کاری داری. برای 12 ب بعد نذار قشنگ رفته فیلمشو نگاه کرده اومده..سیرمونی هم نداره