2777
2789

@just_yazdan‍ 

امروز باهم حرف نزدیم .🤭

بنظرت ازدواجم چه زمانیه ؟

راستی بهروز پسرخالم امروز که منو دید چه نظری نسبت بهم داشت؟از نظرش چطوری بودم؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@just_yazdan‍ امروز باهم حرف نزدیم .🤭بنظرت ازدواجم چه زمانیه ؟راستی بهروز پسرخالم امروز که منو دید ...

سلاام چخبر از مصاحبه ها ؟پسر خالت انگار یه تغییری چشمش و گرفته یا تعجب کرده از نظرش یه تغییری داشتی

ازدواجتونم طی دو سال

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

سلاام چخبر از مصاحبه ها ؟پسر خالت انگار یه تغییری چشمش و گرفته یا تعجب کرده از نظرش یه تغییری داشتیا ...

فعلا خبری نیس 

یک هفته باید بگذره تا چیزی بگن.معمولش همینه

خب پسرخالم نظرش این بود که خوشگلم ؟🤭

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
فعلا خبری نیس یک هفته باید بگذره تا چیزی بگن.معمولش همینهخب پسرخالم نظرش این بود که خوشگلم ؟🤭

اره👌🏻💎

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

مرسیامیدوارم شاغل بشم و موندگار شم تو کارم بیکاری سخته

خودتم یکم سخت میگیری وگرنه به ده سال سابقه باید رو هوا ببرنت مهارت هاتو بیشتر کن اگر راه داری. اطراف تهرانی؟ 

راستی بنظرت کدوم شرکت ها دیگه ته جاییه که خیلی خفنه برای یک حسابدار؟  جدا از سمت اون حسابدار

مثلا استادم حسابدار بها تمام شده ایران خودرو دیگه چه شرکتی بهتر از ایران خودرو؟

خودتم یکم سخت میگیری وگرنه به ده سال سابقه باید رو هوا ببرنت مهارت هاتو بیشتر کن اگر راه داری. اطراف ...

خودم خب سخت نمیگیرم.تو شرکتا اذیت میکنن

بدرفتارن .منم تحمل ندارم

بهتر از ایرانخودرو نداریم.

خودتم یکم سخت میگیری وگرنه به ده سال سابقه باید رو هوا ببرنت مهارت هاتو بیشتر کن اگر راه داری. اطراف ...

سعی کن بهیچ هنری نه نگی

حسابداریو یادبگیر.اما حسابرسی خیلی بهتره

در مورد آران چیزی حس میکنی بهم بگی ؟

اگر میخوای خفن بشی حسابرسی بخون

اگر میخوای خفن بشی حسابرسی بخون

برای حسابرس شدن فکر کنم باید مراحل حسابدار بودن رو اول بگذرونم 

سعی کن بهیچ هنری نه نگیحسابداریو یادبگیر.اما حسابرسی خیلی بهترهدر مورد آران چیزی حس میکنی بهم بگی ؟

اران خبری ازت نگرفته ؟ حس میکنم یکم سرد شده بات 

اگه زنگی چیزی زده بگو تا حسم و بگم

اران خبری ازت نگرفته ؟ حس میکنم یکم سرد شده بات اگه زنگی چیزی زده بگو تا حسم و بگم

نه هیچ زنگی نزده .البته منم دیگه فراموش کردم. فقط میخوام بیاد قرضی که بهم داشت بده.

بعدش هر جا رفت برام مهم نیس