2777
2789
اران خبری ازت نگرفته ؟ حس میکنم یکم سرد شده بات اگه زنگی چیزی زده بگو تا حسم و بگم

با اینکه گوشیش آنتن میده ...‌ جوابمو نمیده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
نه هیچ زنگی نزده .البته منم دیگه فراموش کردم. فقط میخوام بیاد قرضی که بهم داشت بده.بعدش هر جا رفت بر ...

چقدره؟ میاد میده بهت فعلا پیش و نگیر

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدره؟ میاد میده بهت فعلا پیش و نگیر

دیشب خیلی ناراحت بودم.دوبار زنگ زدم جواب نداد

پیام دادم گفتم عیاشی هات تموم شد.پول منو برگردون بعدش بلاکت میکنم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
دیشب خیلی ناراحت بودم.دوبار زنگ زدم جواب ندادپیام دادم گفتم عیاشی هات تموم شد.پول منو برگردون بعدش ب ...

پولی که فرض دادی چقدره اگه نده میتونی بگیری ازش؟ آدرسی چیزی داری

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

پولی که فرض دادی چقدره اگه نده میتونی بگیری ازش؟ آدرسی چیزی داری

دادنشو که میده . اما بنظرم زمان میبره

ناراحتم ..... کاش زندگیم تغییر میکرد.خسته ام از تنهایی و بی عشق بودن

دادنشو که میده . اما بنظرم زمان میبرهناراحتم ..... کاش زندگیم تغییر میکرد.خسته ام از تنهایی و بی عشق ...

ایشالا روبه راه بشه همه چی ببخشید چرا زودتر ازدواج نکردین البته دوست ندارین جواب نده🌹

ایشالا روبه راه بشه همه چی ببخشید چرا زودتر ازدواج نکردین البته دوست ندارین جواب نده🌹

خب کمال طلب بودم.میخواستم مستقل باشم.

موارد ازدواجی خوبیو از دست دادم

خب کمال طلب بودم.میخواستم مستقل باشم.موارد ازدواجی خوبیو از دست دادم

منم الان تو فکر اینم که واقعا میخام تا ۲۴  و ۲۵ ازدواج کنم مورد خوبی پیدا میکنم تا اونموقع؟

منم الان تو فکر اینم که واقعا میخام تا ۲۴ و ۲۵ ازدواج کنم مورد خوبی پیدا میکنم تا اونموقع؟

والا حس ششم تویی 🤭

اما مث من سختگیر نباش. 

بنظرت الان به اران زنگ بزنم ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز